Socialstyrelsen uppmanar kommunerna att bryta mot Försiktighetsprincipen

Detta är sidan 8 i IT-företagarnas reklamtidning inför utbyggnaden av 3G där Socialstyrelsen uppmanar kommunerna att bryta mot Miljöbalkens försiktighetsprincip. En märklig och  anmärkningsvärd uppmaning då man redan under 1990-talet ser att ohälsan ökar dramatiskt när man bygger ut de digitala  GSM-systemen.

Socialstyrelsen är den myndighet som skall skydda befolkningen för allmän ohälsa vilket borde med rätta innefatta även storskalig industriell verksamhet som kan påverka och riskera skada befolkningens hälsa.

Istället hjälper Socialstyrelsen mobilindustrin att kunna bygga ut ytterligare ett digitalt trådlöst kommunikationssystem trots att de första GSM-systemen redan visar en ökad ohälsa hos befolkningen, som oro, ångest, allvarliga sömnproblem  men också svåra handikapp i form av elöverkänslighet. En strålskada vilket Socialstyrelsen har försökt tysta ner genom att förbjuda de drabbade att relatera sina hälsoproblem till mobilstrålningen.

Det senaste från Socialstyrelsen är att strålskadade inte får relatera sina sjukdomssymtom till strålning och elektriska fält. Dessutom påstår dom att vi inte är sjuka, men i samma beslut/rekommendation till läkare säger de att det finns personer som lider svårt i närheten till elektriska fält och mobilstrålning.

Solveig Silverin, miljöingenjör f d handläggare på länsstyrelsen i Kalmar

2 IMG IT-företag. broschyren SoS Hillert skanna2a IMG IT-företagarnas broschyr_0002 jst

1 thought on “Socialstyrelsen uppmanar kommunerna att bryta mot Försiktighetsprincipen

  1. Ping: Bilagor och referenser | Anmälan av Strålsäkerhetsmyndigheten

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s