Brevsvar till Folkpartiet


Hej Karin!
Tack för ditt svar.

Jag är djupt bekymrad över att politikerna så blint förlitar sig på våra myndigheter. Vem som helst som tar del av den kunskap som redan finns tillgänglig kommer att upptäcka att våra myndigheter som skall skydda oss ljuger för oss.
Bland annat påstår SSM att barnen inte är mer känsliga för strålningen än vuxna. Detta är inte alls sant. Påståendet saknar helt vetenskaplig grund.

Myndigheterna påstår att vi haft denna strålning i 100 år, det är  heller inte sant. Vi har endast haft denna typ av digital mobilstrålning sedan början på 1990-talet. Man kan också tydligt se att ohälsan ökar när GSM byggs ut och den ökar dramatiskt när 3G byggs ut.

Strålningen är helt onaturlig och kan endast jämföras med ett miljögift. Av den anledningen och med de kunskaper/erfarenheter man redan har från 1930-talet, då radiotelegrafisterna blev sjuka av den analoga sändningen, finns det skäl att anta en försiktighet med att sprida okontrollerade mängder av digital mikrovågsstrålning.

Jag varnade för H1N1-vaccinet där jag påpekade att squalene var en allvarlig hälsorisk. Jag visste detta då jag tagit del av tidigare kunskaper. Varken Läkemedelsverket eller Socialstyrelsen brydde sig om riskerna trots kunskaperna som fanns dokumenterat.

Idag uppdagas skadorna av squalene och vi har skadat barn för livet med detta vaccin. Vaccinering var dessutom enbart en skrämsel kampanj för att läkemedelsindustrin skulle kunna tjäna pengar på vaccinet och de avtal de gjort med regeringarna. Att detta kunde ske berodde på att  WHO var korrumperat av industrins lobbyister.

Jag hade rätt i min varning och om de tjänstemän inom Socialstyrelsen och Läkemedelsverket hade brytt sig om den kunskap som redan fanns, då hade heller inte friska barn fått sina liv förstörda av en obotlig hjärnskada av detta vaccin. Alltså hela denna vaccineringskampanj var en hänsynslös lobbyistverksamhet från läkemedelsindustrin.

Jag varnade också för lågenergilampan att den var miljöfarlig då den innehåller kvicksilver, avger det cancerogena UV-ljuset samt avger radiofrekvent strålning. Nu är även detta erkänt inom EU att lågenergilampan är en miljöfarlig lampa. Detta var också en lobbyistverksamhet i detta fall från belysningsindustrin.

När det gäller mobilstrålningen är det samma sak här. Våra ansvariga tjänstemän hjälper telekomindustrin att sälja deras produkter genom att förneka riskerna med strålningen. Detta är väldigt enkelt att se om man hade granskat de tjänstemän som är ansvariga för den elektromagnetiska strålningen. Men exakt vem som idag har ansvaret vet jag inte eftersom detta är borttaget i regleringsbreven till SSM. Läs vad det står i regleringsbreven på min Miljöblogg.

De som får betala priset med sin hälsa är våra barn som nu blir nerdrogade av lugnande medel då deras hjärnor blir överaktiverade av strålningen, vilket riskerar att leda till bestående hjärnskador. Man vet om att denna mobilstrålning påverkar hjärnan och var och en borde begripa att hjärnan inte klara av att dygnet runt, månad efter månad, år efter år tvingas kompensera för dessa ständiga nervimpulser som hjärnan hela tiden utsätts för av mobilstrålningen. Det räcker med sunt förnuft att förstå riskerna och konsekvenserna av denna höga mobilstrålning i vår livsmiljö.

Hade ni politiker skaffat er de kunskaper som jag har idag hade ni troligen blivit lika orolig och upprörd över att våra ansvariga myndigheter och tjänstemän fullt medvetet riskerar skada vår unga generations hälsa och framtid. Våra ansvariga myndigheter har valt att lobba för industrins intressen precis som WHO, Läkemedelsverket och Socialstyrelsen gjorde för vaccinet. WHO ändrade till och med kriterierna för en pandemi för att tvinga regeringarna att följa det avtal de gjort upp med läkemedelsindustrin. De som fick betala det högsta priset var barnen. Samma sak blir det med mobilstrålningen.

MVH

Solveig Silvein

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s