Våra statliga myndigheter har blivit industrins hantlangare därför skyddas inte individerna av myndigheterna

På frågan vad hände med Försiktighetsprincipen i Miljöbalken har jag sammanställt följande fakta:

– Vad som hände var att Socialstyrelsen gick ut till kommunerna och Länsstyrelserna och uppmanade dem att inte följa försiktighetsprincipen i Miljöbalken vid utbyggnaden av mobiltelefonin.

– Vidare säger Socialstyrelsen att verksamhetsutövarna inte behöver vidtaga försiktighetsåtgärder .

 – Regeringen ställer heller inga krav på en Miljö- och hälsokonsekvensbeskrivning.

SSM uppmanar kommunerna att inte kontrollmäta om folk blir sjuka efter att sändare kommit upp.

Läkare får inte dokumentera dem som bli strålskadade och elöverkänsliga.

– Professor Sture Lidén (den första lobbyisten för mobilindustrin) klargjorde i TV hösten 1995 att elöverkänslighet skall tigas ihjäl.

 – Alla berörda myndigheter förnekar all forskning som visar på allvarliga skador på hälsan som cancer och elöverkänslighet och  hänvisar enbart till industrins tillrättalagda forskning.

– Elöverkänsliga ställs utanför samhälleligt skydd trots svårt lidande orsaken är att mobilindustrin gör allt för att stoppa en samhällelig hjälp eftersom det då hade erkänts att folk blir sjuka av strålningen.

– Mobilindustrin stoppade elsanerade lägenheter i Degerfors. Trots att det funnits flera projekt med att bilda lågstrålande zoner har det varit svårt att genomföra då mobilindustrins lobbyister har påverkat kommunerna.

-Mobilindustrin förföljer elöverkänsliga hindrar alla projekt som skyddar de elöverkänsliga och som minskar deras lidande. Det är brott mot de mänskliga rättigheterna och brott mot svensk  grundlag.

– Miljöskadan betraktas inte ens som sjukdom och ger därför inte rätt till sjukförsäkring. Av samma anledning nekar kommunerna de strålskadade skyddsutrustning genom att hänvisa till Socialstyrelsen.

– Den enskilde som skadas av mobilindustrins verksamhet och produkter får stå för alla kostnader själv. Tvingas flytta och /eller köpa dyr skyddsutrustning. Den enskilde utarmas ekonomiskt och utsätts för ett stort lidande som kan jämställas med tortyr. Mobilindustrin utövar en diktatoriska tvångsbestrålning enbart för att folk skall leka med sina mobiler. Det är så vedervärdigt sjukt att det saknas ord för denna industris handling mot mänskligheten och enskilda individers lidande och mot alla dessa barn som blir skadade för livet

DETTA ÄR FOLKMORD

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s