Vann Reinfeldt valen 2006 och 2010 med hjälp av Bilderbergergruppen

Reinfeldt besökte nämligen Bildergbergergruppen före valet 2006 tillsammans med Carl Bildt och  Wallenberg. Villkoret att Reinfeldt skulle få hjälp av Bilderbergergruppen att vinna valet 2006 var att han lovade att välja Carl Bildt till utrikesminister.

Första frågan är, kan Bilderbergergruppen bestämma vem som skall vinna valet i Sverige? Är inte valen i Sverige demokratiska och bestäms av antalet röster?

Nästa fråga blir av vilken anledning skall Carl Bildt vara utrikesminister för Sverige? Carl Bildt är ju med i Bilderbergergruppen likaväl som Wallenberg. Man undrar därför vad skall Carl Bildt göra som gynnar  Bilderbergergruppens intressen?

Nästa fråga blir, vad lovande Fredrik Reinfeldt mer? Att minska antalet långtidssjukskrivna i Sverige? Vi fick ju EU:s absolut sämsta sjukförsäkring  trots att det är lika många sjukskrivna i övriga EU-länder. Om det är så,  av vilken anledning är Bilderbergergruppen intresserad av antalet sjuka i Sverige på vilket sätt gynnar det Bilderbergrgruppens intressen att sjuktalen är låga i Sverige?

Är det Bilderbergergruppen som bestämt att USA skall nyttja Sverige för att testa vapen  och annat också? Som att sprida parasiter i vårt dricksvatten som i Östersund och Skellefteå? USA var ju nu  i mars 2011 utanför Skellefteå och nu har parasiten Cryptoridium även infekterat dricksvattnet där.

Märkligt då det endast krävs 5 prarsiter för att infektera 1000 lite vatten. Om det krävs så få individer för att orsaka en storskalig infektion hos befolkningen varför har den inte uppkommit i Sverige tidigare eller oftare? 70 % som får infektionen får den utomlands.

Andra konstigheter som uppkommit under Reinfeldts regering är vaccineringen med Pandemix som innehåller två nervgift, kvicksilver och squalene. Trots att vaccinet inte var väl undersökt enligt Läkemedelsverket uppmanade man föräldrarna att vaccinera barnen två gånger. Det var så viktigt att myndigheterna till och med  utnyttjade dåligt samvete hos föräldrarna för att få dem att spruta in detta nervgift i sina barn. Svininfluensan var ingen pandemi, men man fortsätter att ge sken av det var det (man ändrade kriterierna inom WHO för att det skulle klassas som en pandemi) och nu ljuger man om att Pandemix var väl undersökt, vilket Läkemedelsverket själv tidigare hade sagt att det inte var.

Intressant är också att man har varit mycket angelägen om att placera sändare intill skolor och dagis eller på skolornas tak, och nu har man väldigt bråttom att sätta in trådlöst i skolorna. En viktig faktor i detta är att denna artificiella elektromagnetiska strålning också  skadar/påverkar nervsystemet. I SSI:s författningssamling 2002:3 kan man läsa att denna typ av strålning påverkar nervsystemet

Alltså tre faktorer som skadar nervsystemet utsätter våra myndigheter våra barn, med regeringens goda minne. Varför vill de skada våra barn? För hade man varit rädd om våra barn hade man inte placerat sändare intill skolorna eller satt in trådlöst i skolorna eftersom man vet om att barn är mycket känsligare än vuxna.

Istället påstår myndigheterna och utan vetenskapliga bevis att barn inte kan skadas av strålningen trots att den är oerhört stark i förhållande till bakgrundsstrålningen och är helt olik naturlig elektromagnetisk strålning.

Sammanfattningsvis sprutar man alltså in två nervgift i våra barn och utsätter dem samtidigt  för hög elektromagnetisk strålning i skolorna som också skadar nervsystemet. Varför???

Jag kan inte tolka det på annat sätt än att det finns ett uppsåt  att skada barnens hälsa. Jag kan inte se en annan förklaring eftersom handlingen är medveten fast alla inblandade inte känner till syftet. Men det finns de som vet, vissa inom Reinfeldst regering på uppdrag av Bilderbergergruppen?

Vi ser idag en dramatisk ökning av nervskador i form av ADHD hos barn. Intressant är att symtombilden är väldigt lik elöverkänslighet enligt Socialstyrelsens egen dokumentation.

Reinfeldts regeringen har gjort mycket mer som inte gynnar vårt lands välfärd och befolkningens väl och ve. Han har dock sänkt skatterna troligen för att inte förlora för många väljare valfusket hade blivit alltför genomskinligt då? En sak är säker Reinfeldt fick  hjälp av Bilderbergergruppen att vinna valet 2006 och jag misstänker även valet 2010. Valet 2010 var ett märkligt valår jag fick uppfattningen att det var förutbestämt oavsett befolkningens röster.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s