Om Mind control – Sverige och Finland blir de första de kommer att testa

Frågan är vilka är intresserade över att få kontroll över människorna och styra dem.? Det globala näringslivet Bilderbergergruppen och andra industrielitgrupper?

(En Google-översättning)

 

Ett stort maktintress för mind control. 4G?

Det digitala elektriska ”Eshelon Meter”, ett PLC-system från Televent Company, håller på att installeras i varje hus i Sverige och Finland under maskeringen att det kommer att göra det lättare att läsa konsumtionen av elektricitet genom Internet direkt från elmätaren!

Detta är sättet på hur saker säljs till naiva européer och ingen bryr sig egentligen om det, ingen ställer ens en fråga om det.  Sverige, Finland och de övriga nordiska länderna har alltid varit en lek- och experimentgrund för NWO innan man inför detsamma inom resten av deras domäner.  Den postade artikeln lämnar en förklaring till hur européer transformeras till får.

http://www.nyapolitiken.biz/mindcontrol/mindcontrollexperiment.html

Alla har det men ingen vet vad det är eller vad det gör – The Energy Box.
Vi får det utan att bry oss om det, utan att förstå det, utan att fråga om det.  Sunt förnuft kräver nyfikenhet och förklaringar.  Inte El-Internet, som stoppades för bredbandsföretagen, speciellt 3G, skulle då gå i konkurs.  Energiboxen är en sändare och frekvensen är en mixtur av GSM och 3G Internet! (4G?)

Detta är ett bredband och alltid är påslaget, inte bara för de sekunder som det elektriska företaget använder det.  Boxen bestrålar oss inte bara direkt med 3G-strålning (en pulserande frekvens, mycket farlig och bara för militären) utan strålarna går in i sändaren och all den elektroniska strömmen i huset blir ett 3G-kommunikationssystem som är kopplat till Internet och kan uppenbarligen stråla många till döds (genom leukemi).
Boxen översänder inte till elbolaget utan till Internet, i vilket hela det elektriska systemet är transformerat till ett kommunikationssystem.

Varför Internet, varför är en sådan tysthet och hemlighetsfullhet inbyggd i huset, varför omplacera elektriciteten till ett kommunikationssystem?

Enkelt: 3G är ett effektivt militärt system och telefoni är bara en sideffekt!  Hela problemet med masters och antenners strålning samtidigt med andras var bara en ”förklädd manöver” och det enda målet var att få den här lilla sändaren in i våra hus.  Nu är inte bara huset strålande på en pulserande hög frekvens utan det är också kopplat till Internet  – det första ”Internethuset” i världen. Det hjälper inte att vägra att ta emot boxen för din granne kanske har en och sänder impulser till ditt hus med det elektriska systemet.

Hursomhelst så har vi rätten att inte acceptera boxen på grund av att den ”LAG” som myndigheterna använder sig av inte existerar och absolut inte någon lag om ”påtvingad strålning”.  Den verkliga grunden för någon att ändra på vårt elektriska system till ett kommunikationssystem kan bara vara, för att säga det enkelt, att utöva ”total kontroll”! Nu är elektriciteten värderad under en annan lag, den så kallade Kommunikationslagen. Den lagen ger FRA (Försvarets Radio Anstalt), ett av de hemliga spionsystemen i Sverige, rätten att kontrollera och sprida ut spionaktiviteter.  De kan läsa våra mail, lyssna till telefonsamtal och kontrollera alla sorters kommunikation, även Internet-elen, och med detta även ditt hus.  Den svenska regeringen ger exakt FRA en ny Superdator (hjärn-superdator).

De som vet någonting om frekvenser och mikrovågor-tekniker vet helt säkert redan vad man har för möjligheter till kontroll.  Genom detta är alla datorer kopplade till den nya Internet-elen, så i princip är alla, absolut alla, i farozonen för attacker via Internet!

BANKER, POLISEN, SJUKHUS och alla företag, absolut alla, behöver elektricitet och det finns varken brandvägg eller antivirus för Internet-elen.  Vilken server vi än använder för vårt INTERNETHUS så spelar det ingen roll.

Om någon använder den modifierade ELF (Extreme Low Frequency – en artificiell hjärnfrekvens) är det lätt att få 3D-bilder av varje rum och lyssna till varje konversation.  Än mer obehagligt är att man kan lätt sända varje frekvens genom Internet-elen, också de som influerar folks hjärnfrekvenser.

En fjärrkontroll för alla människor? Vi står inför det största experimentet någonsin, när det gäller kontroll av mänskliga hjärnvågor, som världen hittills har upplevt.  Sverige och Finland har alltid varit experimentländer för mikrovågor och därför är det bara dessa länder som nu fått detta system först av alla.  Om allt går bra kommer andra länder att följa efter senare. Tyskland har redan TV-program om projektet och detsamma sker i andra länder.  Vi måste absolut vägra att ta emot Energiboxen och övertyga våra grannar om detta också.  (Man kan returnera boxen om man redan beställt den). Vi måste kvickt vidarebefordra informationen om detta nya system så att det blir allmänt känt och alla lögner avslöjas. Hjälp till om du kan för det är akut och det första experimentet är redan på väg.  Om vi inte stoppar det nu så kommer hela världen att få det här systemet.

Det finns en direkt koppling mellan boxen och det största HAARP SYSTEM i världen – LOIS i södra Sverige, Chemtrails, FRA, Echelon och hur Sverige ”hyrdes” till NATO så att man kunde testa dessa nya exotiska vapensystem i Norrland utan kontroll av den svenska militären.  Mikro-, ljud- och Scalarvapen, Chemtrailsattacker, Nanovapen etc.
Sverige har i själva verket blivit militärt ett av de viktigaste länderna i världen genom ”LOIS”, NATOs vapentester och geografi etc. Chemtrail-molnen som vi ser nästan varje dag på himlen (sprutas ut från flygplan) innehåller bl a aerosol och barium. Barium gör att människor kan ses i radarn.

http://fraktali.travity.de/chemtrail/lois.html http://www.lois-space.net/
Den lilla Energiboxen är nu en del av American Patriotic Acts som uppenbarligen automatiskt följer NATO-Amerika till Sverige.  Den totala kontrollen av hus och människors beteende är bara en början.  3G och Energiboxen är i grunden en del av det nya vapensystemet och tydligen NATOs planer på att utföra fler experiment på den svenska befolkningen.

En del vapen kan enbart testas i verkligheten och på människor. Detta året, 2009, är ännu så länge bara en liten del av ”LOIS” testplan som är på väg.  När detta system är komplett kommer experiment i stor skala att göras.  LOIS täcker Sverige och är kopplat till 3G, Energiboxar och också till LOFAR-systemen i centraleuropa och ICECAT i norra Skandinavien (LOFAR = ett HAARP-system i Mellaneuropa, från Holland till Tyskland).
Försök att förstå vad vi har i våra hus och vilket ansvar vi har till övriga världen. Vem kan stoppa systemet om vi inte gör det?  Sök efter information, tänk efter själv och fundera över det du hittar och vidarebefordra det!

Hjälp till att stoppa Energiboxen och Europas STORSKALIGA EXPERIMENT FÖR MINDCONTROL!

Läs också http://fraktali.biz/chemtrail/energyboxens.html

Länk till Wikipedia om världens största övervakningssystem. Tyvärr fungerar inte länkningen i redigeringen  för närvarande. Kopiera och klistra in det i adressfältet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Echelon_Conspiracy

 

3 thoughts on “Om Mind control – Sverige och Finland blir de första de kommer att testa

  1. Tyvärr så är dessa boxar/mätare redan installerade hos alla elkonsumenter, så det är lite för sent att komma med denna info. Förbrukningen fjärravläses! alltså på internet över elnätet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s