Brev till Socialstyrelsen, Strålsäkerhetsmyndigheten och regeringen

Till ansvariga myndigheter

Inte ens i sovrummet får man vara ifred från grannars trådlösa nätverk där man borde få vara ifred. Lyssna på min inspelning av strålningen i ett sovrum.

http://www.youtube.com/watch?v=pchxydpPFqk

SSM skall ju både bevaka tjänster och produkter gällande industritillverkad strålning, Förordningen 2008:452, istället har de konsekvent skyddat mobilindustrins och aktieägarnas intressen.

Professor Anders Ahlbom har bland annat varit ordförande i Strålsäkerhetsmyndighetens vetenskapliga råd under 10 års tid och  blev nyligen entledigad från WHO:s cancergrupp IARC på grund av intressekonflikt.

Ahlbom sitter som styrelseledamot i sin brors lobbyistföretag för mobilindustrin, som bland annat handhar värdepapper (aktier från mobilindustrin?) för en inre krets, slipper nu bli granskad för sin intressekonflikt. Trots intressekonflikten har SSM stort förtroende för Anders Ahlbom som ju konsekvent förnekat att denna mobilstrålning är en hälsorisk. WHO har dock bedömt att det finns en möjlig risk i jämförelse lika stark risk som för DDT och rökning. EU-rådet har tagit det enhälliga beslutet att rekommendera att minska strålningen till minsta möjliga nivå.

SSM:s ställningstagande till Anders Ahlbom borde föranleda en granskning av tjänstemännen inom Strålsäkerhetsmyndigheten om även de befinns vara i en intressekonflikt. Hos allmänheten finns idag nämligen ett stort misstroende mot Strålsäkerhetsmyndigheten.

När det gäller grannars spridning av pulsomodulerad elektromagnetisk strålning kan man fråga sig om det är självklart att grannars trådlösa aktiviteter skall belasta de boende runt omkring?

Och varför är det självklart att var man än befinner sig ute i naturen påtvingas man denna tekniska strålning som är lika farlig som vilket annat miljögift som helst. Den kan aldrig vara tillräckligt låg, eftersom den inte existerar naturligt i vår livsmiljö och att vi människor och allt övrig liv därför saknar anpassning till industritillverkad strålning.

Före 1990 fanns inte allt detta i etern, lyssna och ”njut”. De flesta öron hör det inte, kanske ibland som ett ständigt brus, men hjärnan påverkas och tvingas kompensera dygnet runt för dessa stressande impulser. Denna strålning är skälet till den ökande psykiska ohälsan, sömnproblemen, utbrändheten och elöverkänsligheten, men är även en möjlig cancerrisk.

http://www.youtube.com/watch?v=rPXwayAzIM8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7cju0tvUmGQ&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=sKgJVLBqhQk


Mvh
Solveig Silverin


Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s