Industrilobbyisterna verkar på alla plan i vårt samhälle

Våra nya andliga barn är en illusion skapade av lobbyister

Ofta hör man numera att vi skall transformeras upp i de högre energierna, ett märkligt uttryck och man undrar vem som sprider detta rykte? Själv är jag rätt säker på att det ursprungligen kommer från mobilindustrins lobbyister för att förvilla bort att våra barn får mentala och psykiska förändringar/störningar av den starka mobilstrålningen i vår livsmiljö. Alla lobbyister jobbar på så sätt att man går in i organisationer som berörs, som exempelvis New Age. Men nyttjar även historien och tron som Mayakalendern eller Bibeln eller vissa strömningar i samhället

Boken ”Kristallbarn, Indigobarn och framtidens vuxna” författad av Anni Sennov, http://www.auratransformation.se/Anni.htm är en bok som mycket väl skulle kunna vara skriven av en lobbyist för mobilindustrin. Det mesta hon skriver passa bra ihop med hur våra barn blir påverkade/skadade av mobilstrålning.

Omkring 1995 började Indigobarn födas enligt boken och det var också vid den tiden då GSM mobiltelefonisystem byggdes ut. Först GSM 900 och sedan GSM 1800 och i början på 2000-talet byggdes 3G ut. Sammanträffande är så tydligt att det finns skäl att misstänka en lobbyistverksamhet, särskilt då allt fler vuxna vid tidpunkten blir sjuka/skadade av mobilstrålningen från både sändare och mobiler.

Hemsida http://www.isilia.com/indigobarnochkristallbarnSV.html tycks vara intimt förknippad med bokens innehåll. Här kan man läsa att mammorna hade graviditetsproblem på grund av att barnen hade så hög utstrålning. Men man bör istället misstänka att det troligen är strålningen från mobilen och/eller sändare som mammorna utsattes för som orsakade graviditetsproblem.

I boken kan man läsa att den nya tidens barn kan ha högre temperatur då de innehåller mer energi. Att barn nu får högre temperatur beror på att de absorbera energin från mobilstrålning som ju är miljarder gånger högre än den naturliga strålningen och att det därför höjer temperaturen i barnens små kroppar. Man bör ställa sig frågan vad händer med en växande kropp som ständigt har en förhöjd temperatur från födseln? Alla biologiska varelser har sin specifika kroppstemperatur som är anpassad till just den artens specifika biokemi av hormoner och ämnesomsättning etc. Vad händer med ett barns kroppsfunktioner om dess kropp befinner sig i konstant uppvärmt tillstånd som vid feber? Det vet man och det är därför man kyler ner en kropp vid hög feber. Skador på hjärtat kan bland annat uppkomma.

För att återknyta till hur en lobbyist arbetar hänvisar jag till lobbyisten Susanna Hammarström som släkte glödlampan http://solveig21.mpbloggar.se/2011/09/05/sa-jobbar-lobbyisterna-i-maktens-korridorer-se-upp-for-dem-har-ar-deras-strategi/. Deras företag presenterar här hur man går till väga för att får igenom det uppdrag man fått av industrin. Idag har man ju mycket goda kunskaper om hur man strategiskt påverkar folk mentalt. Allt från att få oss att vaccinera oss med ett vaccin som inte ens är väl undersökt till att tro på att det nu föds mer andliga människor med vissa egenskaper för att dölja strålskadorna på våra barn.

I denna bok Kristallbarn, Indigobarn och framtidens vuxna utnyttjar mobilindustrin människans behov av andlighet och gudstro. Vi måste bli medvetna om att vi idag har en industri med välbetalda lobbyister som designar den perfekta desinformationen som mer eller mindre hjärntvättar oss. Lobbyisten Susanna Hammarström säger att media skapar vår verklighet och uppmanar därför andra lobbyister att utnyttja media och det är exakt vad dessa lobbyister gör och det på alla plan.

För att hålla oss kvar i vår verklighet vill jag påminna om att det är vetenskapligt känt att pulsmodulerad strålning påverkar nervsystemet vilket står i SSI (Statens Strålskyddsinstitut numera Strålsäkerhetsmyndigheten) författningssamling 2002:3, men även mobilindustrin kände till att 3G- strålning ökar hjärnaktiviteten, vilket leder till hjärnstress och psykiska ohälsa. Denna kunskap hade alltså mobilindustrin innan man byggde ut 3G-systemet.

Försäkringskassans statistik visar också tydligt att den psykiska ohälsan ökar hos unga personer http://solveig21.mpbloggar.se/2011/02/04/diagram-over-hur-ohalsan-okar-hos-unga-i-takt-med-utbyggnaden-av-mobilteleonin/ i takt med utbyggnaden av mobiltelefonin.  Om våra barn förändras mentalt så beror det med största sannolikhet mer på strålskador i hjärnan uppkomna av den industritillverkade mobilstrålningen än på att andliga barn nu skulle födas i den s.k nya tiden.

Varför mobilindustrin även vänt sig till organisationer som den stora världsomspännande New Age-rörelsen är för att det fanns risk att denna andliga New Age-rörelsen skulle kunna bli en stark motståndsrörelse till mobilindustrin då de mycket väl skulle kunna bli kritiska till den konstgjorda strålningen. Av just den anledning skrivs dessa böcker som exempelvis ”Kristallbarn, Indigobarn och framtidens vuxna”, kan man med fog misstänka.

Solveig Silverin, miljöingenjör f d handläggare på miljöenheten länsstyrelsen Kalmar län

 

 

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s