Kopparledningen rivs men det finns inte en fungerade trådlös förbindelse – Telia tycks inte bry sig – allt fler misstänker att 3G och 4G mobilnätet är i första hand till för försvaret

http://playrapport.se/video/2569901

2011-10-17

Rivs ner fast det fungerar bättre än trådlöst

En man bröt nacken i Saxnäs, men han kunde inte ens ringa nödnumret 112 och blev liggande på köksgolvet från torsdagen till måndagen. Trots att det inte fungerar säger Telia att det finns inga  fel. Eftersom de rivit  ner kopparledningen är de helt beroende av ett fungerande mobilnät men inte ens nödnumret kan nås.

När man skulle bygga ut 3G då visste man inte vad det skulle användas till, märkligt att man bygger ut ett kommunikationssystem som inte har något  användningsområde. Vi hade ju GSM-systemen för mobiltelefoner. Mona Sahlin säger i IT-företagarnas reklamtidning:

” Vi svenskar är ganska kräsna och jag tror det är viktigt att branschen utvecklar kvalificerade och nyttiga mobila tjänster och inte bara spel och lek”. Det är intressant att man exploaterar en hel befolkning med pulsmodulerade mikrovågor som man vet  påverkar hjärnaktiviteten för att barn skall kunna nyttja det för spel och lek. Man visste inte vad man skulle ha 3G till ändå bygger man ut en storskalig verksamhet som är att betrakta som en hälsorisk då det redan finns ett stort antal personer ( lika många som diabetiker) som blivit sjuka av strålningen.

Det är märkligt att regeringen påtvingar befolkning en hälsorisk  för spel och lek, samtidigt som ansvariga myndigheter ljuger om att det inte finns något vetenskapligt samband mellan elektromagnetiska fält och EMF-sensitivitet. Än mer märkligt är de kritiska kommentarer på de olika operatörernas hemsidor. Folk klagar på långsamt trådlöst bredband och inför 4G -utbyggnaden var de mycket skeptiska  eftersom det är omöjligt att  öka hastigheten ytterligare. Nu när vi byggt ut det på flera ställen så nyttjas det främst av barn för att ladda ner musik.

Alltså man gör miljardsatsningar på trådlös kommunikation för att barn skall ladda ner musik. Samtidigt kräver man lika högt gränsvärde som militären behöver för sin verksamhet, samtidigt som det finns massor av vetenskapliga rapporter och dokumentationer som visar att folk blir sjuka i närheten till sändare, att fåglar misslyckas i sin häckning i närheten till sändare. EU-rådet har varnat för  allvarliga hälsorisker och i Sverige kan varenda myndighet se att ohälsan har ökat parallellt med att de olika systemens utbyggnad. Trenden är fullt synlig för  blotta ögat.

De som  bevakar hälsoriskerna med denna strålning i  Sverige är mobillobbyist Anders Ahlbom, Maria Fechting samt Lena Hillert.  Nu senast har journalisten Mona Nilsson kunnat konstatera i den senaste studien av Maria Feychting en studie på barn och mobiltelefoner och risken för hjärntumör att hon har tillrättalagt resultaten. Hon redovisar heller inte metodiken,  den enkät som ligger till grund för resultatet i studien, vilket innebär att andra forskare inte kan återupprepa den.

Jag misstänker att 3G och 4G är till för militära ändamål i första hand och mobiltelefonin enbart är en bieffekt som skall betala systemet och underhållet av det. Om huvudsyftet varit till för att folk skall nyttja det då hade operatörerna varit mer angelägna att systemet skall fungera särskilt då de rivit kopparledningen annars skulle folk börja protestera och det gynnar ju  inte mobilkommunikationen om det nu var det vi skulle satsa på. Nu är det mest barn som nyttja 4G till att ladda ner musik. Jag måste ställa mig undrande varför man belastar en hel befolkning med strålning för att våra barn skall nyttja det som leksak.

Det är oroande att man placerat antenner i vår boendemiljö. Om det finns intresse att slå ut befolkningens mentala förmåga kan man nu öka strålningen så kraftigt att man slår ut hjärnfunktionen så att människor blir helt hjälplösa. Detta har man nyttjat inom militären sedan länge och 4G-strålningen är av samma typ som den militära då den tränger igenom allt. EMF-sensitiva personer känner hur strålningen fungerar och vet hur det känns när pulsmodulerad mikrovågsstrålning påverkar hjärnans funktion. Man hamnar i ett mentalt kaos då hela hjärnan aktiveras och man klarar varken koncentrera sina tankar och ta vettiga beslut, dessutom förlorar man förmågan att styra över sina muskler så man blir väldigt klumpig i rörelserna samt får spasmer i muskel och hjärtat påverkas kraftigt som hjärtarytmi och hjärtrusning. Både synen och hörseln påverkas man både ser och hör dåligt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s