Den ohälsosamma och miljöfrämmande strålningen från sändare

Sändarmast

Sidan håller på att uppdateras

Mobiltelefonins strålning består av en massa frekvenser och pulsningar, vilket är  den digitala sändningstekniken.

Man nyttjar radiovågornas frekvenser för att skicka bilder, text, ljud , filmer trådlöst och detta kallas för modulation. Förut kunde man bara skicka ljud  = radio, sedan kom TV:n som skickar både ljud, filmer och färg.

TV- och radiosändare  har mycket hög uteffekt, men masterna är också väldigt höga och står glest över  landet. Vilket betyder att få människor har hög strålning nära sin boendemiljö. Det är den ena stora skillnaden mellan  dessa sändare och mobiltelefonin. När man gick över till digital-TV fick man dock nyttja slavsändare för att kunna få iväg bilderna och ljuden. Digitalt ger sämre kvalitet då det endast kan gå kortare sträcka på grund av att det innehåller mer information som skall förflyttas genom etern. Radiovågor förflyttas bäst i vakuum, något sämre i luften på grund av partiklar och vattenånga. Biologisk massa och död materia som skog,  människor sten och husväggar är ett hinder för en hög kvalitet.

Om man visualiserar denna digitala sändningsteknik så ser det ut så här: Du skall ta dig igenom ett rissnår med en pinne och det går någorlunda lätt med pinnen. Om du istället går med famnen full av ris då blir det betydligt svårare att ta sig  igenom snåret eftersom riset du har i famnen ger större motstånd. Då blir man tvungen att öka kraften för att ta sig igenom snåret med risbunten och man tar då till en maskin som med större kraft kan pressar sig igenom rissnåret och får med sig det spretande risknippet.

Av denna anledning är man tvungen att öka uteffekten för att få iväg dessa ”risknippen” med information genom vegetation och väggar etc vilket betyder att den mjuka kroppen som vi består av bombarderas av ”risknippen” som tränger in i kroppen och skadar/påverkar den på olika sätt eller hyperaktiverar hjärnan som hela tiden måste kompensera för dessa miljontals nervimpulser som ständigt stör hjärnans normala funktion.

Denna strålning är inte naturlig, den är en miljöfrämmande faktor precis som maskinen är och förstör den miljö den tar sig igenom. Våra kroppar saknar ett tjockt plåthölje som skyddar oss därför kan maskinen också skada oss. Nu är det dock mer likt en massiv bombning av frekvenser dygnet runt men SSM tycker det är helt OK  att sätta in denna miljöfrämmande strålning i barnens skolmiljö och påstår samtidigt att barn inte är känsligare än vuxna.

Alla DNA som skadas i en barnkropp (som ju växer fort och har hög celldelning) riskerar allvarliga skador på DNA och kan ge cancer. Det är ju ett stort knippe frekvenser som med kraft kontinuerligt tränger in i hjärnan och in i kroppen. Tänk själv ”risknippet” av frekvenser skall tränga igenom tjocka väggar vad händer då med en mjuk kropp som består av en biologisk vävnad.

Mobiltelefonin sänds på samma sätt luftburet men innehåller än mer information och kräver därför fler sändare som står lägre  och tätare, vilket betyder att vi blir utsatta för extremt hög uteffekt från dessa sändare eftersom de står nära oss och blir därför mer koncentrerad i vår närmiljö. På grund av den korta våglängden som nyttjas 1mm – 1m kan våglängderna tränger in i kroppen och eftersom sändarna står nära tränger de in med större kraft. Det är pulsningen och modulationen som är den grundläggande hälsorisken. Man har ju konstruerat sändningstekniken så att den skall kunna tränga igenom allt material så långt det går. Militären utnyttjar denna typ sändningsteknik. Så ungefär fungerar det.

Mobiltelefonin nyttjar ett frekvensområde som har samma våglängd som jordens varelser kan  sammanfalla med. Det betyder att vi själva fungerar som antenner och förstärkare eftersom vi är av ledande material.

Vi utsätts  av mobiltelefonin av ett sammelsurium av  många olika och närliggande frekvenser samtidigt och dessa kan alltså samverka och påverka nervsystemet.

Påverkas nervsystemet dygnet runt som det gör av denna ständiga strålning från mobiltelefonin blir hjärnan stressad och överbelastad av att hela tiden tvingas jobba med att kompensera för denna ständiga nervretning.

Både Socialstyrelsen och Strålsäkerhetsmyndigheten, samt telekomindustrin vet om att vi ständigt utsätts för nervretningar  (hjärnstress av mobilstrålningen).

Trots detta fortsätter man  att bygga ut än mer strålning i vår livsmiljö och SSM undanhåller fakta för kommunerna som därigenom får uppfattningen att denna strålning är ofarlig och sätter in trådlösa system  i skolorna som kommer att hjärnstressa barnen.

Att ansvariga myndigheter som skall skydda vår hälsa uppmanar att sätta in skadlig trådlösa system i barnens skolmiljö och riskerar skada barnens hjärnor då större delen av energin går åt till att kompensera för denna ständiga nervretning, är en brottslig gärning med uppsåt att skada vår unga generation. Jag kan inte tolka det på annat sätt.

Ansvariga har hela tiden påstått att det bara finns termiska effekter, men här står klart och tydligt att man  känner till att olika frekvenser samtidigt kan ge nervretningar alltså andra biologiska effekter. ICNIRP gäller enbart för skydd mot termiska effekter under 20 minuter,

Exakt de symtom som många elöverkänsliga påpekat som hjärtarytmi, musklerna drar ihop sig okontrollerat etc har sin förklaring här, oavsett hur hög effekten är. Men har ni någonsin hört att myndigheterna officiellt nämnt att det finns andra biologiska effekter än termiska?

Att exempelvis flera frekvenser samtidigt ger andra störningar som nervretningar? Men läs dessa två sidor jag lagt in här nedan ur författningssamlingen.

Elöverkänsliga har  påpekat att de påverkas i nervsystemet  av mobilstrålningen, alltså det elöverkänsliga säger är en relevant reaktion på mobilstrålningens samverkan mellan olika frekvenser. Trots att Socialstyrelsen känner till detta förbjuds läkare att skriva in i journalerna att folk relatera sina sjukdomsbesvär med mobilstrålning och nekar dem trygg vård och skydd i sin boendemiljö.

Och vad händer med våra barns hjärnor som blir utsatta av denna strålning både hemma och i skolorna dag ut och dag in, för att myndigheterna ljuger och påstår att det enbart finns termiska effekter.

Troligen mår många dåligt av strålningen men kan inte relatera det till just strålning eftersom den inte syns.

Med tanke på  den dramatiskt ökande ohälsan och vad elöverkänsliga säger är detta varningssignaler där myndigheterna borde kräva en försiktighet, istället gör de tvärt om ger verksamhetsutövaren total frihet att fylla vår livsmiljö med hur mycket strålning som helst utan hänsyn till befolkningens hälsa och konsekvenserna för våra barns hälsa.

Det är anmärkningsvärt att man fortsätter och  fyller vår livsmiljö med ett sammelsurium av frekvenser samt uppmanar att sätta in trådlöst i skolorna eller placera sändare intill skolor eller på tak och väggar. Telekomindustrin och myndigheterna har ett uppsåt att skada befolkningen. Jag kan inte se det på ett annat sätt.


Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s