Harald Reacts – VoF är knappast vetenskapliga själva, de är pseudovetenskapare som skapar sin egen vetenskapliga tro i form av "Ge sken av"

http://harald-english-karlstad.blogspot.com/2012/01/vof-scientific-knights.html

Svar till Harald på hans blogg . Vad han heter helt och fullt framgår inte. De flesta inom VoF vågar sällan stå med eget namn. Det är rädda personer som gömmer sig i de mörka vrårna med konstiga pseudoansiken och  pseudonamn, där pseudovetenskapen är deras ledstjärna.  Deras vetenskapliga syn bygger på tro och tyckande vars grund vilar i sin tur på en slags förvriden syn på verkligheten. Deras verksamhet går ut på att försöka bestämma vår verklighet, vad vi skall tro på och tycka, vilket är lobbyistverksamhet för i detta fall läkemedelsindustrin, mobilindustrin samt nyliberalismen (kan man också misstänka). De har god tillgång till journalister som går ”voffarnas” och näringslivets ärenden i massmedia, vilket har lett till att allt fler säger upp prenumerationen på dessa propaganda tidningar (DN, SvD,GP,Sydsvenska Dagbladet, etc etc) som är impregnerade  av förvriden verklighet och lögner. Det finns något hjärntvättat och avtrubbat  över de mest aktiva inom VoF och dess styrelse.

VoF är en förening som har dragit ner vetenskapens trovärdighet till  en nivå lika skum som vilken bedrägeriverksamhet som helst. ”Ge sken av” är väl ledordet för deras verksamhet.

Till Harald: ”VoF är knappast vetenskapliga de är själva pseudo och lever i sin egen lilla värld. Några av dem har jag förstått är lobbyister för mobilindustrin och läkemedelsindustrin främst, men det vet ju du, eftersom du själv är ”voffare”. Sedan har du helt fel när det gäller miljöbalken, det krävs INGA vetenskapliga bevis, det räcker att man befarar en hälsorisk. Vilket IARC inom WHO konstaterat en möjlig cancerrisk, alltså det finns inte bara risk för neurologiska skador, utan även skador på DNA. Sedan är det känt sedan 1930-talet att radiofrekvent strålning är en hälsorisk. Denna mobilstrålning är främmande för allt liv, referensvärdet gäller enbart för akut termisk effekt och gäller INTE för långtidspåverkan eller andra biologiska effekter.
Jag är dock förbannat trött på er egoister, kan vuxna människor bli skadade av denna miljöfrämmande strålning så kan våra barn bli det, eftersom de är mycket känsligare än vuxna. Men ni tycks inte bry er, era mobiler är viktigare än vår unga generation. Oförmågan att tänka längre än till sig själv och sina egna behov tycks vara representativt för alla dessa mobilskadade hjärnor. I övrigt överlämnar jag information om VoF ”. http://solveig21.mpbloggar.se/2012/01/21/presentation-over-vad-vof-vetenskap-och-folkbildning-verkligen-star-for/

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s