Mobilindustrin stoppade elsanerade lägenheter för elöverkänsliga i Degerfors kommun

Mobilindustrins lobbyist Mats Holme från MTB (Mobiltelebranchen) stoppade elsanerade lägenheter för elöverkänsliga i Degerfors kommun. Först säger han att bygger man elsanerade hus så sitter dom där (alltså de elöverkänsliga menar han) och mår dåligt och får inte den hjälp de verkligen behöver. Jag undrar dock varför HAN som lobbyist bryr sig om det, han har inte med saken att göra!  Men lite längre fram i texten kryper det fram att det skulle störa deras verksamhet att inte kunna placera sändare var de vill.

Det är alltså orsaken till att mobilindustrin stoppar lågstrålande områden, att de inte kan placera sina sändare var de vill. Att de strålskadade elöverkänsliga lider svårt är Mats Holme totalt likgiltiga för.

Man skall också komma ihåg att denna mobilverksamhet knappast kan anses samhällsnyttig då man belastar hela vår livsmiljö med hög strålning för att folk skall leka med sina mobiler. Det är till mest nöje mobilen nyttjas enligt trendundersökningar, musik, lek och spel. Helt sanslöst vansinne att tvångsbestråla en hel  befolkning  och riskera folkhälsan, samt tortera dem som skadats av denna artificiella strålning enbart för att vuxna skall leka med sina mobiler. Det är så att måttet är råkat av vansinne.

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s