Vi vet med säkerhet att elöverkänslighet inte är psykosomatiskt, säger Dr. Dominique Belpomme (en fransk onkolog) i en telefonintervju som får 20 nya fall i veckan

“Vi vet med säkerhet att elöverkänslighet inte är psykosomatiskt”

Ja, så sa Dr. Dominique Belpomme (en fransk onkolog) i en telefonintervju för tidningen La Maison du 21:e Siècle Magazine från Kanada. Han berättar vidare att han har 450 patienter och att han varje vecka får upp till 20 nya fall, inklusive barn som har huvudvärk, försämrat minne, koncentration. Dr. Dominique Belpomme är ordförande för French Association for Research in Therapeutics Against Cancer och han hävdar även att de har Europas största kohort av elöverkänsliga patienter och att detta att vara elöverkänslig är ett stort folkhälsoproblem.

Googleöversättning

Den elektriska industrin och cellen och Världshälsoorganisationen säger att det inte är uteslutet att det syndrom av intolerans för elektromagnetiska fält (SICEM kallad elöverkänslighet fel enligt honom) är psykosomatiska, men c är en falsk debatt, enligt professor Cancer Parisian Dominique Belpomme. Det finns mer vetenskaplig kontrovers om det, det finns en kontrovers med mobila operatörer, sade han.

I en intervju France Inter, direktören för Europeiska institutet för cancerforskning och miljö (ECERI) och ordförande i föreningen för Cancer Therapeutics Research (ARTAC), säger: Det är klart att det finns ett samband mellan olika sjukdomar och ställa miljön. (…) det verkliga problemet är att det finns mer kontrovers om den vetenskapliga nivån.

Det finns en kontrovers gentemot operatörer som säger oss att alla dessa [människor intoleranta CEM] är inte riktigt sjuk eller när de är galna. Nej, det är människor som är som du och jag, ganska klarsynt, medvetet och gradvis utsätts för elektromagnetiska fält faktiskt blivit riktigt sjuk; de är verkliga sjuka han måste ta hand om, behandla, särskilt för att se till att sjukdomen inte utvecklas till cancer. Du vet att WHO har klassificerat exponering inte bara vid låga frekvenser och nu RF grupp 2B, det vill säga kategorin möjligen cancerframkallande.”

Vi har nu sex internationella studier som visar att det finns ett samband mellan långvarig exponering för elektromagnetiska fält och Alzheimers sjukdom. Han tillade attLyckligtvis är scenen reversibel.

Men professorn varnar också: Om vi ​​fortsätter att utveckla territoriet oavsett folkhälsoproblem, riskerar vi en riktig hälsokatastrof. Och jag väger mina ord när jag säger detta: bör regeringen medveten om allvaret i den nuvarande situationen och att vi inte installerar en antenn i närheten av en plantskola eller dagis. Detta är helt oacceptabelt när det gäller folkhälsa.

I ett brev som han skrev till en person med SICEM vi följde, Dr Belpomme utmärkte EHS drabbar nästan alla levande organismer i förlusten av tolerans induceras av långvarig exponering för elektromagnetiska fält .

Läs här intervjun med Dr Belpomme dök upp i huset av 21-talet i januari 2011.

PowerPoint-presentation av Dr Belpomme SICEM

Och läs: Champions Quebecers relaterade cancer elektrosmog

Liknande artiklar:

Lansering av Quebec koalitionen att slåss mot elektromagnetiska föroreningar

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s