Varför skulle inte mobilstrålningen påverkar partiklarna i lufthavet och öka rörelseenergin och därmed friktion som leder till värmeökning?

Detta inlägg nedan blev jag naturligtvis hånad för av VoF, men här finns en film som bevisar vad jag påstår att temperatur är rörelse energi och att det uppstår värme vid friktion. Finns det inga partiklar finns heller inte någon temperatur. Men jag kan ju min sak. Uppdaterat 2012-09-19

Alla flugor i en smäll

Jag skrev nyligen en artikel om att världens maktelit iscensatt klimatförändringarna i form av uppvärmning med hjälp av chemtrails, mobilstrålning men även med hjälp av HAARP, LOFAR och LOIS-systemen vill jag tillägga här. Jag är inte förvånad om det är så. Bland mobillobbyisterna VoF blev denna artikel intressant att förlöjliga. Deras reaktion tyder på att jag har tangerat sanningen väldigt nära om vad som pågår bakom ryggen på oss.

Att iscensätta en historia om att vi orsakar uppvärmning genom koldioxidutsläpp gynnar naturligtvis teknikindustrin också. Det skall byggas vindkraftverk, elbilar och nya  kärnkraftsverk. Man sänker inte referensvärdet för mobiltelefonin trots att det är skäligt då ohälsan ökat dramatiskt. Men blir folk sjuka av mobilstrålningen gynnas ju läkemedelsindustrin. Läkemedelsverket säger detta själva nu när allt fler unga tvingas äta hjärtmedicin som är en livslång medicinering.

Kan mobilindustrin skapa ohälsa med hög strålning som gynnar läkemedelsindustrin kan väl vaccinindustrin skapa virus som gynnar försäljning av vaccin. All storindustri går med vinst som mobilindustrin, bilindustrin och övrig teknikindustri samt läkemedelsindustrin och vaccinindustrin. Genom att skada våra barn med vaccin, läkemedel och strålning minskar man befolkningen också. Alla flugor i en smäll.

Eftersom svininfluensan H1N1 bestod av tre influensavirus (fågelinfluensa, svininfluensa och människoinfluensa) är misstanken inte ogrundad att det skapats i laboratorium. Det är omöjligt för naturen att blanda ihop virus från tre olika håll. Att Pandemrix var en  god affär förstår man. Det dröjde inte länge förrän vaccinet Gardacil dök upp och myndigheterna uppmanade föräldrarna att vaccinera sina flickor mot livmoderhalscancer.

I all hast kom man på att det fungerar på pojkar också. Märkligt då pojkar har en annan biokemi än flickor. Är det inte lite väl genomskinligt? Kreativiteten är dock  stor hos vaccinindustrin så nya vacciner vräks ut på marknad som nu mot allergier. Snart kommer det väl ett vaccin som skyddar mot mobilstrålningen eller ännu bättre ett vaccin som förbättrar oss till att fungera som frigående antenner för mobiltelefonin. Ett sådant vaccin ligger nog mer nära till hands det ligger mer i linje med mobilindustrins intressen. (En trendspekulation från min sida)

Men lägg märke till  att man specifikt vänder sig till våra barn. Det gjorde man gällande Pandemix också. Särskilt barnen skulle ha två sprutor Pandemix. Gardasil 3 sprutor. Man utsätter våra barn för extremt hög strålning i skolorna. Med hjälp av skollagen tvingar man barnen att vistas i denna hälsovådliga miljö. Visst är det en märklig inriktning på våra barns hälsa från myndigheternas sida. Eftersom den artificiella strålningen är ohälsosam och myndigheterna ljuger om det så tror jag att de ljuger om vaccinet också.

Jag betvivlar att myndigheterna vill våra barn väl. Och här ovan har jag förklarat varför jag tror att man har planer på att minska befolkningen. Alla aktiviteter hänger ihop. Industrin ägs av världens maktelit.

Energi upphör inte att existera den försvinner inte i tomma intet

Energin är konstant

Vågrörelserna har en rörelseenergi. En kort våg har högre hastighet än en lång våg, då den korta vågen skall gå samma sträcka på samma tid. Man nyttjar mycket korta vågor i mobilstrålningen alltså mikrovågor.

Jämför med: Det går åt energi till att dra en hiss upp till tionde våningen. Hastigheten är långsam. När den stannat på 10:e våningen då är rörelseenergin plus sträckan den lyfts upp till nu hissens lägesenergi. Det är exakt samma energi i lägesenergin som den energi som nyttjades för att lyfta upp den till 10:e våningen.

Eftersom den lyftes långsamt dit upp gick inte hissen sönder av den energin. Om hissen lossnar och störtar ner då övergår lägesenergin till rörelseenergi som är precis lika hög som lägesenergin när den stod stilla på 10:e våningen. Rörelseenergin nedåt är lika stor som den var uppåt, däremot går den med större hastighet nedåt då den går samma sträcka på kortare tid. Den höga hastigheten resulterar i att hissen slås sönder när den når botten, men fortfarande är det lika mycket energi i händelseförloppet trots förödelsen.

En kort våg som skall gå samma sträcka på samma tid måste röra sig snabbare och när den träffar ett föremål en partikel eller en människa då övergår rörelseenergin till att påverka det material den träffar och kan slå sönder kemiska bindningar i biologiska varelser eller sätta partiklarna i rörelse i lufthavet. Något måste hända när rörelseenergi övergår till andra energiformer. Desto fortare bilen kör desto värre blir smällen

Detta gör att myndigheterna hänvisar till att rörelseenergin i mobilstrålningen  övergår i värmeenergi när den träffa oss, som de benämner  termiska effekter. SSM påstår därför att  denna strålning enbart kan ge termiska effekt, vilket är mycket löst antaget. Skapar man en frekvensmodulerad signal med ett brett frekvensspektra har denna en helt annan konstruktion som man inte alls vet hur den påverkar biologiska varelser. Man vet att vågor kan samverka och påverkar nervsystemet SSI författningssamling 2003:2.

En sändningsteknik med hög hastighet som består av ett brett frekvensband samt är frekvensmodulerad (full av ”energipaket”) som inte på något sätt är naturlig hur kan man vara säker på att den är ofarlig?  När vi blivit bombarderad med denna energi tillräckligt länge i kroppen kan man befara allvarliga hälsoproblem. Forskning visar att denna strålning är cancerogen. Tänk om hela befolkningen får cancer om tio år, då har det gått 30 år sedan vi började utsättas för  denna typ av konstgjord strålning. Skador på hjärna och hjärta är redan dokumenterat hos unga människor. Allt fler unga äter hjärtmedicin och morfinliknande ADHD-mediciner.

Mona Sahlin – Det kommer inte att finnas sjukvård till alla i framtiden

Mona Sahlin sa när hon var statsminister att allt fler kommer att bli senil dementa i yngre ålder, men hon sa också att det kommer inte att finnas sjukvård till alla i framtiden. Man skadar alltså vår unga generation sedan nekas de sjukvård när de blivit skadade av mobilindustrin, vaccinindustrin och läkemedelsindustrin. Vår unga generation skall alltså  föda de rika och makteliten med sina liv? Sedan slänger man dem på soptippen? Påminner starkt om hur makteliten i USA behandlar befolkningen i USA. Och nu är de här?

Vi har fortfarande ett val att bestämma framtiden för vår unga generation, men det är bråttom nu. Väldigt bråttom.

Solveig Silverin, miljöingenjör f d handläggare länsstyrelsen Kalmar miljöövervakningsgruppen miljöenheten

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s