Miljöpartiet stänger min blogg på grund av ett inlägg i Metro

Detta nedan skrev jag i ett debattinlägg på Metro, jag har rödfärgat uttrycket som föranledde att det stängde av min Miljöblogg de gröna. Det stod alltså i ett debattinlägg. Det är helt klart att mobilindustrins lobbyister ligger bakom att webbansvarig stängde ner min gröna blogg då den innehåller faktainformation om hälsoriskerna med mobilstrålningen!

TILL METRO

Solveig Silverin · Toppkommentator · Kalmar Högskola

Jon Karlfeldt Partistyrelseledamot för Miljöpartiet de Gröna. Twittrar följande: ”Tack @johanknorberg för en bra och viktig kolumn i Metro idag (http://bit.ly/sDqSpU). Mp har ett visst ovetenskapligt arv att hantera.”Jon Karlfeldt är alltså representant för Miljöpartiet som tackar Johan Norberg för att han skrivit en nedlåtande och hånfull artikel om en svårt funktionshindrad person. Det är förvånande att Miljöpartiet väljer in personer i partistyrelsen med medmänskliga åsikter som står att finna hos nazister och extremhögern. Är det, det Miljöpartiet vill stå för att förakta medmänniskor på grund av deras miljöskador? Jag anser att Jon Karlfledt kan förpassas till Svenskpartiet Sverigedemokraterna etc där passar hans föraktfulla människosyn bättre.Johan Norberg har heller inget att vara stolt över genom denna artikel som avslöjar samma förakt och likgiltighet för andra människors lidande.
Ni alla övriga från VoF som skriver här är en sorglig samling människor som hade passat i Hitlers samhälle med hatkampanjer mot vissa grupper i samhället.Ni har gladeligen tagit på er rollen som mobilindustrin och näringslivets bödlar i den industridiktatur vi lever i idag. Om ni är representanter för framtiden blir man mörkrädd över den människosyn som ni avslöjar här. Den bådar inte gått för samhällsutvecklingen och demokratins överlevnad.

4 thoughts on “Miljöpartiet stänger min blogg på grund av ett inlägg i Metro

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s