Mobilstrålningen är ett Miljögift – Det tysta Miljögiftet

Jag är restriktiv att det behövs kemikalier för att man skall skadas av mobilindustrins miljöfrämmande strålning, men absolut sker det en synergistisk effekt. Dock är jag övertygad om att det räcker enbart med denna artificiella strålning eftersom det fungerar i sig själv som ett miljögift.

Mobilstrålningen kan påverkar bindningsenergier mellan molekyler och  därmed  störa biokemiska processer vilket leder till långtidseffekter eftersom vi dygnet runt bestrålas i vår närmiljö av 1000-tals sändare. Framför allt är enzymer känsliga och nervsystemet vilket syns tydligt att hjärna och hjärta är de organ som akut påvisar störningar.

Man måste skilja på akuta störningar/skador och långtidseffekter som långsamt bryter ner kroppsfunktionen och skadar organen och gör oss sjuka. Vi är biologiskt anpassade till att tåla lite joniserande strålning som finns i vår naturliga livsmiljö, men vi är definitivt inte anpassade till att leva i en elektromagnetisk strålning som vi aldrig varit utsatta för i vår naturliga miljö som den naturliga  bakgrundsstrålningen är.

Mobilstrålningen är att jämföra med ett miljögift som är uppbyggt av naturliga grundämnen men i sin kombination av olika grundämnen fungerar som ett gift. Det är helt jämförbart. Den artificiella strålningen nyttjar grundläggande elektromagnetisk strålning som man ”satt ihop” till en fullständigt miljöfrämmande elektromagnetisk strålning.

All elektromagnetisk strålning som tillverkats av industrin är lika miljöfrämmande som ett miljögift eller annat miljöfrämmande ämne/faktor och är skadligt både akut och genom långtidseffekter. Mobilstrålningen kommer därför att bryta ner hälsan hos allt levande eftersom den är en storskalig belastning negativ belastning på biologiskt liv.

Annonser

6 thoughts on “Mobilstrålningen är ett Miljögift – Det tysta Miljögiftet

  • Det finns inga som helst vetenskapliga belägg för ditt påstående, men eftersom forskningen är real bias vill de som lider av nomofobi gärna tro att det är så. Du tillhör den första mobilgenerationen som varit utsatta för strålningen redan från födseln och man ser att många av er generation blivit hjärnskadade. Det är vetenskapligt belagt att barn som utsätts för långvarig hjärnstress utvecklar inte det empatiska delen av hjärnan. Jag har aldrig mött så många aggressiva och empatilösa personer i er generation. Många av er är respektlösa, hatiska, lider av dåligt självförtroende, har ADHD-liknande skador på hjärnan, lider av sömnproblem, depressioner och hjärtproblem.Den artificiella strålningen påverkar både hjärta och hjärna. Ni är den första mobilgeneration men ni är också den mest läkemedelsdrogade generationen. Det är sorgligt att ni inte förstår, inte vill förstå att skydda era liv, inte bryr er om er livsmiljö, er framtid.
   Solveig

 1. Nej gud bevars jag avskyr denna sekt, rättare sagt jag har svårt för sekter över huvudtaget. Scientologerna hade ett center på Ven (på 1970-talet) och jag besökte dem ett par gånger då jag hade en kompis som kommit kontakt med dem och bodde där. Genom dessa besök såg jag vad de stod för och tyckte de var löjliga. Men som jag vet idag tycks de finnas över allt. En riktigt otrevlig sekt tycker jag som tycks infiltrera över allt precis som VoF och ”Humanisterna” gör. Uppfattar dem som sekter de också. Men varför tror du det?

  • Du är väldigt emot vaccin och olika mediciner, som t.ex. just ADHD-mediciner och antidepressiva, och har emellanåt drivit en tes om att det finns någon slags uträknad plan att förgifta folket med detta, något som scientologerna driver, bara att de hävdar genom sin frontorganisation kmr att det är just psykiatrin som vill ta över världen.

   • Man behöver inte vara scientologerna, för att misstänka samma sak, då jag själv är mycket påläst i denna fråga. Regering struntar helt i folkhälsan och vår unga generations framtida hälsa. Alla ansvariga myndigheter bryter mot miljöbalken, grundlagen, mänskliga rättigheter och demokratin.

    Läser du Reinfeldts bok ”Det sovande folket” som uppvisar ett stort förakt mot den svenska befolkningen, kan man ju bli upprörd för mindre.

    Att droga barn med farliga mediciner redan i unga år riskerar ge läkemedelsskador i hjärnan. Om du inte känner till så skriver läkare ut mediciner som inte är beprövad vetenskaplig erfarenhet på barn, vilket bryter mot Hälso- och sjukvårdslagen. Dessa läkare borde få sin läkarlegitimation återkallad av Socialstyrelsen, men eftersom SoS skyddar mobilindustrin och läkemedelsindustrin på uppdrag av Reinfeldts regering.skyddas dessa läkares handling. Någon läkaretik bland dessa läkare finns inte längre. Det är inte bara ett politikerförakt snart har vi ett läkarförakt också.

    En sak är säker, alla dem som mobilindustrin skadar med sin artificiella strålning gör läkemedelsindustrin stora vinster på genom att droga dem med giftiga läkemedel som enbart tar bort symtom, men inte botar. Du som är så ung borde vara kritisk till mobilindustrins storskaliga miljöfarliga verksamhet.

    Ingen kommer undan och tar man en titt på hur ”smart” ansvariga kringgått miljöbalkens försiktighetsprincip borde man bli misstänksam. Även om mobilen är en kul leksak för vuxna, har inte mobilindustrin rättigheten att skada hela folkhälsan och den unga generationens hälsa och framtid. Mobilindustrin bryter mot alla lagar det är en ren brottslig verksamhet som är att betrakta som diktatoriskt folkmord. Alla ansvariga är medvetna om detta, därför kan jag inte låta bli att misstänka att det är meningen.Man framför ofta att vi är för många på jorden och detta skulle motivera detta folkmord samtidigt blir profiten rika som troll, på bekostnad av allt mänskligt lidande de åsamkar jordens befolkning.
    Scientologerna, jag betvivlar deras ärlighet i frågan. De är ytterligare en girig samling individer som vill tjäna pengar på de svaga och osäkra med dåligt självförtroende. De lär väl också gynnas av alla hjärnskador mobilindustrin åsamkar vår unga generation, som just leder till depression, oro, ångest, sömnproblem och dåligt självförtroende etc etc etc Det passar ju scientologerna som handen i handsken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s