Patentansökan erkände cancerrisken vid exponering för trådlös strålning åtta år före WHO

Trådlösa industrin patenterade system för att minska cancerrisken från trådlösa lokala nätverk.

Ett stort telekomföretag patenterat ett system för att minska ”elektrosmog” från trådlösa lokala nätverk för att minska cancer riskerna med icke-termiska exponering för mikrovågsstrålning. Branschen har känt riskerna för många år men har underlåtit att agera.

FÖR OMEDELBAR PUBLICERING

PRLog (Pressmeddelande) – 11 Mars 2013 – Swisscom AG, en stor teleoperatör i Schweiz, inlämnade amerikanska och internationella patentansökningar för ett innovativt system för att minska ”elektrosmog” från trådlösa lokala nätverk (dvs. Wi-Fi) i 2003 .

Denna patentansökan erkände cancerrisken vid exponering för trådlös strålning åtta år innan WHO: s internationella byrå för cancerforskning förklarade att radiofrekvent energi, inklusive mobiltelefon och Wi-Fi-strålning är en ”möjlig carcinogen” för människor, som DDT och leda .

Dessutom erkände program som lågintensiva, icke-termisk exponering för trådlös strålning är genotoxiskt. Detta är avgörande eftersom det nuvarande amerikanska regelverket standard för trådlös strålning, som inrättades 1996, inte skydda oss från icke-termiska exponeringar.

LÄS HELA PRESSMEDDELANDET

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s