När det gäller utbildning har Sverige rasat ner till 18 plats

När det gäller utbildning har Sverige rasat ner till 18 plats av världens 29 rikaste länder.

När det gäller utbildning ligger Sverige riktigt illa till. Mätningarna baseras på svenska elevers kunskaper i tre kärnämnen, och här har Sverige under 2000-talet rasat ner till 18:e plats, sämre än exempelvis Ungern och USA. Med undantag för Tjeckien, står Sverige därmed för det största raset bland industrialiserade länder när det gäller elevers kunskaper. Och vad har hänt i Sverige? Jo man har byggt ut trådlösa nätverk i skolorna som t o m vuxna blir sjuka och elöverkänsliga av.

Med tanke på de kända effekter som artificiell elektromagnetisk strålning ger, som hjärnstress, och som i ohälsotalet också bekräftas genom att allt fler barn får  ADHD-liknande symtom (vuxna får nu också denna diagnos), beror det med stor sannolikhet på, att de sämre skolresultaten är en följd av stressande strålning från de trådlösa nätverken i skolmiljön.

När svenska barn själva tillfrågas om hur nöjda de är med sina liv hamnar Sverige inte heller så högt upp – här blir det en elfte plats.  Sverige har också den högsta siffran i Norden – 5,5 procent ­– när det gäller andelen ungdomar som varken jobbar, praktiserar eller studerar.

Det är inte konstigt att barn inte mår psykiskt bra när de hela tiden utsätts för hjärnstress i den höga artificiella strålningen som nu råder i vår livsmiljö dygnet runt. Det visar också ohälsotalet i Folkhälsorapporten att allt fler unga tas in på slutna psykiatriska avdelningar. Skall våra barn drogas ner med psykofarmaka för att mobilindustrin skall kunna fortsätta sin miljöfarliga verksamhet? Hur många elöverkänsliga barn som döljs i denna grupp i den slutna psykiatriska ”vården” bör man fråga sig. När allt fler barn fick astma på 1950-talet blev de också djupt kränkta av vuxna och av läkarvården. När skall läkarvården inse att det dyker upp nya miljösjukdomar, som exempelvis elöverkänslighet som dokumenterades redan i Sovjetunionen på 1960-talet. Elöverkänslighet är inte så nytt, med andra ord och tillåts den artificiella strålningen öka i vår livsmiljö får man in faktum ta med i beräkningen att det blir en ny folksjukdom. Elöverkänslighet har ju ökat i hela världen i takt med utbyggnaden av mobiltelefonin, men också annan ohälsa.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s