Hur många hemliga dokument skrev Göran Persson på under sin tid som statsminister?

Kalla Fakta avslöjar drönare som kostar skattebetalarna 750 miljoner kronor, beslutet togs i hemlighet 2003, då satt Göran Persson som statsminister. Svenska försvaret ville inte ha drönaren

Han skrev också på ett beslut i hemlighet om att bygga ut 3G. 3G-utbyggnaden bestämdes i Paris 1998 av teleoperatörerna. Hur mycket pengar pumpades in av skattemedel i det projektet bakom ryggen på folket? Trots bestrålning av hela befolkningen prövades inte verksamheten enligt miljöbalken och man hänvisar till ett referensvärde som enbart skyddar mot termiska effekter i 6 minuter. Det är inte klokt. Sedan förföljer industrin och myndigheterna dem som blir sjuka, trots att ansvariga kände till från början att den artificiella strålningen är en hälsorisk.

Man har haft råd att pumpa in skattemiljoner i företag, men de som skadats av mobilstrålningen nekas oftast sjukersättning och får leva på socialhjälp.

Skrev Göran Persson också på chemtrislspridning i hemlighet? Enligt personer från Socialdemokraterna så gjorde han det också.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s