Att värna om sin frihet är att värna om andras frihet

Mobilindustrins storskaliga och miljöfarliga verksamhet har inte prövats i vår miljölag, miljöbalken, som skall skydda den fria människans liv och hälsa. Av den anledningen har folk rätt att ta ner sändarna eftersom den artificiella strålningen som sändarna avger till omgivningen är olaglig enligt Svensk lag.

Varje människa är fri att bestämma över sitt liv och hälsa. Vi äger vårt eget liv och vår hälsa, vi äger vårt namn och vår födelsedag, ingen har rätt att utnyttja och tjäna pengar på varken ditt namn, din födelsedag utan din tillåtelse. Du har rätt att nyttja mobil och trådlösa telefoner, du har din fulla frihet att riskera få hjärntumör. Varje människa har rätt till sin hjärna. Men denna frihet innebär att dina medmänniskor har samma frihet att välja sitt liv och sin hälsa, vilket betyder att ingen har rätt att skada andra med sina aktiviteter.  Föräldrar har inte rätt att skada sina barn, som också är fria individer, med artificiell elektromagnetisk strålning som mobiler och andra trådlösa nätverk bara för att de själva valt att riskera sin egen hälsa. Friheten till sitt eget liv betyder att alla andra har samma frihet till sina liv.

Sedan borde föräldrar tänka på vad som händer om de får hjärntumör och blir hjärnskadade och i värsta fall dör, att någon skall ta hand om deras barn. Frihet är ansvar. Att värna om sin frihet är att värna om andras frihet och gå emot myndigheter, maktelit, företag, politiker och s k experter som är till skada för era liv och frihet.
Barnen är fria människor och har rätt till sitt liv och hälsa, vilket betyder att skolverket, politiker, tjänstemän inte har rätt att sätta in trådlöst i skolan och tvinga barnen till ohälsa.
Vuxna är skyldiga att värna barnens rätt till sin frihet som fria människor tills de är vuxna Kontentan är. Varje människa har rätt till sitt liv, vilket betyder även ansvar för andra människors rätt sitt liv.
Mobilindustrin bryter mot miljöbalken och därmed mot människans frihet och rättighet till sitt liv

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s