Se filmen om Bilderbergergruppen – En maktelit vars planer är en världsdiktatur

Se filmen om Bilderbergergruppen och man känner igen mycket i det som sker nu. Hur bankerna bryter ner välfärden i Europas länder, skapar en förvirrad verklighet och bryter ner välfärden även i vårt land.

Wallenberg (Ericsson) tillhör den centrala gruppen inom Bilderbergergruppen. Det var Ericssons system för 3G som man enades om inom EU. Genom den trådlösa tekniken med alla sändare i vår livsmiljö skapar de ett kontrollsamhälle som kommer att göra oss till slavar. Genom att bestråla barnen i skolorna minskar intelligensen och folket fördummas. Man ser ju redan nu hur den höga strålningen i vår livsmiljö försämrat skolresultaten katastrofalt. Allt detta är medvetet.

Barn skall drogas med psykofarmaka(amfetamin) som förstöra deras intelligens. Strålning och vaccin är specifikt inriktat på barn.Trots den dramatiskt ökade psykisk ohälsa hos unga är det ingen politiker, läkare eller myndighet som bryr sig. Trots att avloppsvattnen belastas med allt större mängder fettlösliga läkemedel och att man funnit dessa hos laxfiskar långt ute till havs, har EU-parlamentet tagit beslutet att reningsverken inte behöver rena avloppsvattnet från läkemedelsrester. Visst är det förvånande?

Genom att göra vårt samhälle kontantlöst har bankerna och makteliten fått den totala makten över folket. Därefter kommer man att tvinga varje person att chippa sig för att kunna ta ut sina pengar. Nu tar EU beslutet om att vi inte får sätta egna plantor eller fröer, därmed har man tagit makten över folket som vill odla sin egen mat eller kunna överleva genom självhushållning.

Många har redan insett att det är krigsindustrin som håller igång krigen inte folket.  Makteliten kan har egna drönare som de använder mot personer, områden för att hålla dem i schack

Det är redan beslutat inom EU att landets militärmakt kan vända sig mot sina egna NATO blir maktelitens armé mot folket.

Det sker ju mycket som vi inte begriper idag, men lyssnar man på Bilderbergergruppens agenda så förstår man vem som ligger bakom det som sker nu och väldigt fort. Det som möjliggör en liten grupps maktövertagande över världsbefolkningen är just de trådlösa systemen 3G (4G) Det har varit bråttom att bygga ut det över hela världen, mycket viktigare än ge fattiga länder mat. Trots bättre alternativ som optisk fiberkabel skall allt fler sändare placeras i vår livsmiljö och genom att bestråla oss dygnet runt och påverkar hjärnan, är vi deras fångar. Det är också skälet till att de som känner av och blir sjuk av strålningen skall tystas eftersom de avslöjar hur strålningen påverkar oss mentalt, samt avslöjar att den ökar allt mer.

Med tanke på hur långt denna maktelit kommit idag i sina planer sjunger vi på sista versen och vi måste vakna nu innan vi alla förlorat vår frihet.

2 tankar på “Se filmen om Bilderbergergruppen – En maktelit vars planer är en världsdiktatur

  1. Mycket bra skrivet. Det är såna här tankar som sysselsätter min hjärna dagligen. Sammanhanget. Orsak och verkan. Om Bilderberggruppen har jag själv skrivit tidigare på min blogg vid några tillfällen. Men även om de hemliga logerna(t.ex Sällskapet och Stora Sällskapet i Sthlm och Bachelor Club i GBG), där politiker och makteliten kliar rygg och utbyter info de enligt lag och moral inte får göra. Insideraffärer. Och naturligtvis talar man också om hur packet ska leva så att de som redan har både pengar och makt ska kunna utöka sin makt och rikedom. De har bråttom nu och vi vanliga får inte veta någonting, t.ex sanningen om vad som orsakar flyktingkatastrofen. Ingenting skrivs om detta i vanlig svensk dagspress.

    Kao

  2. Pingback: Du läser censurerade tidningar | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s