Läs detta hemliga dokument från 1972 av USA army, där man redovisar hur farliga radio- och mikrovågor är.

Läs detta hemliga dokument från 1972 av USA army, där man redovisar hur farliga radio och mikrovågor är. Man varnar för att sprida denna typ av strålning i vår livsmiljö. Dessutom är de mikrovågor som nyttjas nu i alla trådlösa nätverk från mobilsystemet, som WiFi, DECT etc artificiell då den är frekvensmodulerad strålning.

Trots alla kunskaper som finns om riskerna för biologiskt liv redan från 1930-talet eller som i detta dokument från 1976 har ansvarig regering och myndigheter stoppat prövningen i Miljöbalken, av denna storskaliga verksamhet som pågår i vår livsmiljö dygnet runt. Miljöbalken är vår lag som skall skydda nu levande och kommande generation för miljöskador från mänsklig aktivitet. Verksamhetsutövarna får sälja dessa system och sprida dem överallt utan kontroll eller att mätningar görs av strålningen Samtidigt hänvisar ansvariga myndigheter till ett referensvärde som är orealistiskt högt, men ingen bryr sig inte ens läkarna som ser den ökande mängden av strålskadade personer som får cancer eller i form av skador på nervsystemet (hjärnan och hjärta).

Läkare borde förstå att människan är en elektrisk varelse och att då utsätta biologiskt liv för en extremt hög strålning med hög penetrerande förmåga kan mycket väl påverka hjärna och hjärta. Varför får nu unga kvinnor hjärtinfarkt/hjärtproblem, varför ökar den mentala ohälsan extremt sedan vi började bygga ut mobiltelefonin? Jo, för att denna strålning påverkar/stressar hjärnan till utmattning och hjärnskador eller påverkar hjärtats elektriska impulser. Men hela vår kropp fungerar med elektriska impulser, vilket innebär att denna artificiella strålning som tränger in i kroppen stör den normala kroppsfunktionen ända ner till cellnivå.

WiFi (WLAN) som man sätter in i skolmiljön har en frekvensmodulation som nyttjades som vapen under Kalla Kriget och detta utsätter man barnen för i skolan. Hur kan detta tillåtas när ansvariga vet om riskerna?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s