Israel: Allt fler barn blir elöverkänsliga – Hur påverkas barns hälsa av WiFi i skolan

Israel undersöker hur barn påverkas av WiFi

Jag har fått kännedom om att skolungdomar fått hjärtproblem i skolan där de satt in WiFi. Kommer läkarna att dokumentera detta eller går det under slasktratten psykiskt och oro?

googletranslate
Special för WeeklyI augusti 2012 en framställning till den israeliska högsta domstolen att förbjuda WiFi i skolorna meddelade en domstol för att den israeliska regeringen för att ta reda på hur många barn i landet skulle lida av EHS.Electroöverkänslighet hos barn är ett växande problem inom Israel, och många andra länder, däribland Sverige, Storbritannien, Kanada och Australien. Den korta stöder framställningen avslöjade hur den israeliska regeringen har varit vårdslös i hanteringen av trådlös teknik,” mycket så att det inte ens visste hur man mäter strålning från WiFi, med tanke på den speciella modulering av WiFi.” Den korta också lämnat bevis på att EHS orsakas av radiofrekvent strålning, (är EHS erkänns av den israeliska regeringen och av WHO som en sjukdom som orsakas av exponering för EMF / RF). Den korta fortsatte med att förklara hur den nuvarande standarden för att mäta hälsoeffekter bygger termiska” säkerhetsstandard bara, är inte stark nog gett bevis för tusentals papper som nu visar negativa hälsoeffekter från ”icketermiska” exponeringar.

Den korta fortsätter att hävda att även den korrupta WHO deklarerade RF en 2B cancerframkallande”, och anklagar telekombranschen av avsiktligt:” vilseleda allmänheten.

Vid 18 jul 2013 Högsta domstolen förhandling, var regeringen frågade vad den avser att göra om ett barn med EHS gick i skolan med WiFi, svarade advokaten för regeringen tar bort WiFi från skolan.”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s