Demokratin är helt ur spel sedan vi gick med i EU.

Det är intressant det Margareta Winberg säger i programmet ”Min sanning”.

Margareta Winberg säger 11:52 in i programmet att sedan vi gick med i EU har makten förflyttats från riksdagen till regeringen och det gäller ämbetsmän och tjänstemän inom myndigheterna. I grundlagen står det följande:

4 § Riksdagen är folkets främsta företrädare.
Riksdagen stiftar lag, beslutar om skatt till staten och bestämmer hur statens
medel ska användas. Riksdagen granskar rikets styrelse och förvaltning.

På regeringens webbsida står det: Ordet demokrati betyder folkstyre, vilket innebär att all makt utgår från folket. I en demokrati har medborgarna ett gemensamt ansvar för samhället de lever i.

Min spontana fråga är: ”Har inte politiker och tjänstemän som svenska medborgare ett ansvar för det samhälle vi lever i? Uppenbarligen inte eftersom de struntar i lagar som skyddar miljö och hälsa”

Om nu Riksdagen förlorat makten som är folkets företrädare då har vi inget folkstyre, vilket innebär att vi ej heller har en demokrati.  Vi märker ju hur myndigheter och regering ljuger oss rakt upp i ansiktet. Regeringen för en politik som definitivt inte företräder folket. Vi är redan med i NATO fast det inte har folkets stöd. Att man inte prövat mobilstrålningens verksamhet enligt miljöbalkens krav visar även det att regeringen helt bortser ifrån  våra miljölagar som skall skydda människa och miljö. Regeringen struntar fullkomligt i om folk blir skadade av strålningen. Regeringen struntar i om våra barn skadas i skolorna av de trådlösa nätverken. Inte på en enda punkt skyddar man nu levande och kommande generationer mot mobilindustrins miljöfarliga verksamhet. Alla strålskador elöverkänslighet eller andra neurologiska skador, samt cancer, hjärtinfarkt bortförklaras trots att denna ohälsa tydligt ökat med mobilstrålningens verksamhet.

Vi vet också att industrins lobbyistverksamhet är stark inom EU, vilket betyder att det är industrin som styr vår regering och våra myndigheter via EU. Folkets mänskliga rättigheter har helt slagits ur spel. Skadar industrin den enskilda individens hälsa  eller egendom står den enskilde skyddslös i dagens samhälle.

En skrämmande utveckling mot industrins diktatursamhälle. Folket sitter i klorna på vaccinindustrin, mobilindustrin, krigsindustrin, livsmedelsindustrin, oljeindustrin, läkemedelsindustrin och övriga teknikindustrin. Nu senast har fröindustrin tagit makten över folket, vilket kommer att leda till att fattiga bönder inte kommer ha råd med utsäde och därmed förlorar de sin mark till storfinanserna. Genom att droga folket med mobilstrålning och passivisera dem blir  det enkelt att med lagar ta ifrån dem allt. Ett led är att ta bort kontanterna, då äger banken makten att stoppa all utbetalning. Ingen har möjlighet att ta ut sina kontanter om de anar att något inte står rätt till i samhällets skeende.

Folket är sedan helt i klorna på maktens intressen. Tvångsvaccinering förekommer ju redan i USA, snart är det här. Sedan blir det tvångschippning av nyfödda och sedan resten av befolkningen, därmed har man satt en ”fotboja” på varje fri människa och varje människa har blivit en brottsling i maktens ögon. Det skulle inte förvåna mig om utvecklingen går dit hän, det finns krafter som tycks styra mot en total världsdiktatur. Det finns idag en teknik som möjliggör en sådan diktatur, där både drönare och artificiell elektromagnetisk strålning ingår. Det finns möjligheter att nyttja alla de sändare de placerat ut i vår livsmiljö som ett vapen genom att påverkar hjärnans funktion eller hjärtfunktionen. Redan nu är strålningen så stark att allt fler unga får hjärtinfarkt. Kunskapen finns.

Idag har man utvecklat ett sändarsystem som tar sig igenom allt och är svår att skydda sig mot och som finns i  det uppdaterade 3G-systemet och i det nya 4G-systemet. Elöverkänsliga känner ju att den nya mobilstrålningen tränger igenom avskärmade kläder och tyger. Precis som den militära artificiella strålningen gör.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s