Landstingen använder skattemedel till trådlöst internet på sjukhusen och har därför inte råd med sjukvård

Reinfeldt har ju gjort allt för att minska budget till sjukvården och att då slösa pengar på trådlöst internet istället för sjukvård gör ju galenskapen än tydligare. Region Skåne är ett exempel på galenskap. Landstinget i Värmland är ett annat exempel. Datainspektionen är dock kritiska då trådlösa nätverk är en säkerhetsrisk

På sjukhuset i Gävle,  tror man att cancersjuka barn blir fortare friska när de utsätts  för farlig och cancerogen mikrovågsstrålning från trådlösa nätverk och högstrålande läsplattor när de ligger på sjukhus.  IARC inom WHO har ju bedömt denna typ av strålning som en möjlig cancerrisk, och då ger Barncancerföreningen cancersjuka barn högstrålande läsplattor. Är de inte läskunniga i Barncancerföreningen.

Här en länk till P4 Gävleborg   Motiveringen att ge barn läsplattor är så tunn och genomskinlig att vem som helst borde kunna genomskåda det. Det är enbart för teknikens skull och inte för barnens skull som man slösat pengar på skadlig trådlös teknik.

Men sjukvården prioriterar alltså trådlös surfing på nätet framför vård av patienterna eller rehabilitering för exempelvis denna unga tjej som  är läkemedelsskadad av p-piller. Och hon är inte den enda, vilket framgår i programmet.  Om Reinfeldt minskar anslagen till sjukvård, då är det väl skattebetalarnas sjukvård som skall prioriteras inte den rika mobilindustrin och aktieägarna? Hur kan landstingspolitikerna gå med på detta slöseri med skattemedel? Men det är som jag skrev tidigare i ett inlägg nyligen att man idag skyddar företagen och gör den enskilde skyddslös. HÄR

Hon får  en stroke och blir skadad i hjärnan.  På grund av felbehandling från början gick det så illa och hon var nära att dö. Sedan nekas hon den rehabilitering som hon behöver då landstinget inte har råd. Varför de inte har råd, är för att de slösar med skattemedlen till att installera trådlöst på sjukhusen. Prioriteringen är märklig då det i rimlighetens namn borde vara viktigare att det finns pengar till sjukvården, än att surfa ute på internet. Det är så sjukt tänkt, men mobilindustrins aktägare är  uppenbarligen viktigare än sjukvård för skattebetalarna. Pengarna räcker inte till viktig och behövlig vård. En ung tjej med livet framför sig nekas p g a pengabrist den vård hon behöver.

Orsaken till pengabrist framkommer naturligtvis inte i programmet. Inte vågar massmedia avslöja att företagen och deras aktieägare är viktigare än människoliv. Det är samma sak i skolan. Det är viktigare att installera trådlöst i skolan och skada barnens hälsa än att ge vår unga geration en god utbildning. Det är som man vill kräkas. 

Se programmet i SVT

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s