Den påstådda befolkningsutvecklingen, vi blir fler och fler – Sanningen är att allt färre föds

Det pågår en propaganda att vi blir allt fler och fler. Men det är en sanning med modifikation. Det föds inte fler, den siffran sjunker stadigt se HÄR ur data från världsbanken senast uppdaterad: 10 jan 2014. Jag kollade en del andra länder, men födelsetalet verkar minska över lag i alla länder. Alltså vi blir inte fler genom att det föds fler barn, det är den viktigaste faktorn för befolkningsutvecklingen.

Varför vi ökar beror på allt färre dör se HÄR . Vilket ju betyder att allt fler länder får en bättre levnadsstandard och att allt fler nyfödda barn överlever.

Att Sveriges befolkning ökar beror på invandringen och så har det varit länge. Den största ”invandrargruppen” har kommit från Finland. Hade inte Sverige haft påfyllning utifrån hade befolkningen minskat i Sverige. Man kan höja födelseantalet en tid framöver då dagens invandrar-grupper föder fler barn. Men den svenska inhemska befolkningen minskar därför att vi föder allt färre barn och det gäller även för andra länder inom EU exempelvis Tyskland.

Varför jag granskar detta är för att det pågår en propaganda-desinformation där man blandar ihop ”äpplen och päron” för att ge sken av ett helt annat inferno än hur det ser ut i verkligheten. Troligen för att skapa skräck att jorden håller på att överbefolkas och därför skulle det bli mer legitimt att ta död på folk med mikrovågsstrålning, chemtrailsspridning, vaccin eller? Det finns en rå hänsynslöshet som storindustrin storskaligt riktar mot allt liv på jorden och oss människor. Jag måste ju ställa mig frågan då de flesta politiker fegt tycks dansar med storindustrin psykopater.  Ställer man frågor till myndigheterna så ljuger dom oss rakt i ansiktet, vilket många fått erfara. Ljuger myndigheterna ja, då är det mycket illa för landets befolkning och samhällsutveckling.

Klimatförändringarna och den påstådda orsaken till uppvärmning. Är tveksam. Men statistiken visar att den absolut största CO2 producent är Nordamerika, där USA toppar med råge världsproduktionen av CO2, tätt efter kommer Kanada. Se HÄR

Förra året i augusti 2013 slog sydpolen köldrekord med -93 grader C. Det verkar inte vara speciellt varmt på sydpolen trots den globala uppvärmningen. Är det bara vid nordpolen och norra halvklotet som uppvärmningen sker? Det är i alla fall här man ökar mikrovågsstrålningen till extremt höga värden långt över den naturliga mikrovågsstrålningen 0,000 000 5 mikroWatt/m2 från solen som är högst. Bara i Sverige har vi dryga 20 miljoner basstationer som sänder mikrovågor. Finns det ett samband där tro? Mikrovågor värmer ju upp, vilket ju är välkänt.