Elöverkänsliga avslöjar det mesta i trådlöst

Som elöverkänsliga avslöjar man det mesta när det gäller trådlöst. Hade fått nytt ICA-bank kort som skulle fungera trådlöst mellan terminalen och kortet. Enligt ICA avger betalkortet inte någon strålning. När jag aktiverade kortet tog det knappt en sekund, då jag känner av stark strålning och jag får de karaktäristiska symtomen, sveda i hud, slemhinnor, muskelsvaghet, huvudvärk och hjärtarytmi. Dessa symtom var en akut reaktion, efter en stund började jag frysa och fick stickningar i benen som domnade bort och vänster kind domnade också bort. Det visade sig att kortet sänder till 3G basstation och alltså fungerar som en mobil.

Nej, det går inte att lura elöverkänsliga, även om Socialstyrelsen, SSM, Folkhälsomyndigheten påstår att vi inte kan känna strålningen. Det är inte första gången jag avslöjar strålningen som jag ju inte kan se eller höra, men känner lik förbaskat att den finns där. Ett annat lysande exempel är, när jag känner ett larm i min nyinköpta men gamla bil (1995 års modell) som jag inte kan hitta. Trots att jag drar ur så många säkringar det bara går, känner jag strålning inne i bilen. Det visade sig, att det satt ett aktivt larm bakom radion. Det var mitt barnbarn som hittade det. Elöverkänsliga har alltid rätt när de känner strålning, fast det inte alltid går att förklara med en gång.

Så här skrev jag på Facebook: Aktiverade det kontaktlösa ICA-kortet och bara en kort stund därefter kommer stark strålning in i huset som jag ger de karaktäristiska symtomen som sveda, hjärtarytmi, magont, muskelsvaghet och huvudvärk. Kortet har alltså kontakt med en sändare, så det fungerar uppenbarligen som en mobil och skickar signaler till en 3G-sändare. Jag har normalt oftast låg strålning i mitt hus, men nu har jag dragit in strålningen i huset via detta kort, precis som med modemet som hade kontakt trådlöst fast WiFi var avstängt. Exakt samma typ av strålning. När jag lade in kortet i avskärmande tyg ökade strålningen ytterligare, precis som efter ett mobilsamtal då mobilen har kontakt med sändaren ungefär en halvtimme efter man stängt ner samtalet. Detta kort har alltså trådlös kontakt med sändare i omgivningen

Ingår ICA:s ny kontaktlösa kort, som också sänder till en 3G-station, i det nya 5G-systemet då våra små elektroniska prylar (mobiler,  datorer,  musikapparater, kameror etcetera) skall fungera som basstationer för mobilaktiviteter? Skall ICA:S nya kort vara en basstation för 5G. Eftersom frågorna är många är också detta en fråga, varför kommunicerar det nya ICA-kortet med en 3G basstation?

ICA:s nya betalkort är kontaktlöst, man håller kortet över terminalen som läser av kortet trådlöst vilket betyder att man inte behöver sätt in kortet och slå koden, också skickar signal till 3G basstation. Kortet fungerar som en mobil. Kontaktar man ICA-banken, avregistrerar de betalkortet och det fungerar som ett vanligt betalkort där man får slå in koden på terminalen. Så här ser kortet ut_DSC0001jst