Blev inte elöverkänslig, men fick cancer

Hej! Vill berätta min historia, även om jag inte blev elöverkänslig. Men som jag ser det är både cancer och elöverkänslighet en strålskada av en typ av elektromagnetisk strålning som naturligt är mycket svag.

Jag är kille, nu 27 år och var 23 år när jag fick testikelcancer. Jag fick cancer i höger testikel och på den sidan har jag burit mobilen. Jag är helt övertygad om att det var mobilen som orsakade cancern. När jag berättade för läkaren att jag misstänkte att det var mobilen eftersom jag haft den på samma sida, blev han mycket upprörd.  Jag blev milt sagt utskälld. Enligt honom fick jag inte dra sådana vidlyftiga slutsatser  och gå omkring och prata om detta. Mobilen ger inte ifrån sig joniserande strålning och kan därför inte orsaka cancer. Men WHO har ju klassat mobilstrålningen som cancerogen.

Jag blev mycket illa behandlad av denna läkare. Han var riktigt otrevlig. Jag bytte därför läkare. Den nye läkare trodde absolut att det kunde ha varit mobilen. Han hade sett att allt fler unga killar får testikelcancer, vilket är ovanligt och ofta har de haft mobilen i byxfickan. Han var också övertygad om att det fanns ett samband mellan mobilstrålningen och cancer och hänvisade faktiskt till WHO.

Jag mår bra idag, men är ännu inte friskförklarad så lite oro finns kvar. Vet ej om jag kan får barn, men jag hoppas på det.

Tack för att ni skapat denna tidning.

Gustav