Man ökar strålningen specifikt i barnens skolmiljö – Varför?

Postad första gången 27 oktober, 2012

Utbrändhet, sömnproblem, hjärtproblem, elöverkänslighet, stroke har ökat i takt med mobilstrålningen.

Aftonbladet publicerade 2006-11-25 denna artikel. Jag undrar om de fortfarande gör dessa salivtester? Man borde göra denna enkla salivtest innan man sätter in trådlöst (WiFi) i skolorna och innan man ger små barn Ipad att leka med. Därefter gör man nya och återkommande salivtester efter att man satt in trådlöst och givit små barn ipad. Det vore enkelt att se om denna strålning ökar stressen hos barn med dessa tester. Fast det vågar de väl inte. Skulle de få det bekräftat skulle de inte våga redovisa resultatet, likaväl som man inte vågar visa antalet hjärntumörer.’

 

KAN STOPPAS I TID För långvarig stress kan leda till utbränning. Men nu finns det en enkel metod som kan mäta riskerna – med fem salivprov under en dag. ”Om någon ligger nära gränsen för utmattning kan vi upptäcka det och sätta in åtgärder innan det är för sent”, säger Anne Peterberg, företagsöverläkare vid Roslagshälsan.

KAN STOPPAS I TID   Långvarig stress kan leda till utbrändhet. Men nu finns det en enkel metod som kan mäta riskerna – med fem salivprov under en dag. ”Om någon ligger nära gränsen för utmattning kan vi upptäcka det och sätta in åtgärder innan det är för sent”, säger Anne Peterberg, företagsöverläkare vid Roslagshälsan. Foto Jan Danielsson

Ohälsan som ökat i takt med mobiltelefonin

Var 17:e minut får en person i Sverige stroke. Det betyder 30.660 personer per år. Unga människor får stroke.

Allt fler barn får ADHD-liknande symtom och drogas med morfinliknande ADHD-mediciner. Allt fler vuxna får diagnosen ADHD.

Den psykiska ohälsan bara ökar och ökar. Allt fler lider av sömnproblem i alla åldrar. Små bäbisar får sömnmedel. Sömnproblem i alla åldrar ökar. Januari 2013 ”Utskrivningarna av valium, sömntabletter och antidepressiva mediciner till svenska barn ökar. Trots att runt hälften av preparaten är inte godkända för barn utan bara har prövats på vuxna, som till exempel sömnmedlet melatonin.”.  – – – – – På sex år har svenska barns användande av mediciner förändrats drastiskt. Antibiotikaanvändandet minskar, medan läkemedel för att barnen ska klara av skola och vardag ökar kraftigt. Även läkemedel för sömnbesvär och psykiska problem har ökat explosionsartat. Allra mest ökar sömnmedlet melatonin med en uppgång på 335 procent. Det visar en kartläggning som SvD gjort.”

Man ger sömnpreparat till barn som är till för vuxna. Hur barn påverkas vet man inte, eftersom det inte är undersökt. Läkemedelsverket Sömnstörningar hos barn

Barn har ständig huvudvärk i skolan efter att man satt in trådlöst (WiFi).

Lärare blir elöverkänsliga av strålningen i skolan

Allt fler unga äter hjärtmedicin. Allt fler unga kvinnor får hjärtinfarkt.

Skolor som haft duktiga elever i matte blev plötsligt dåliga i matte efter att de satt in trådlöst i skolorna. Matte kräver hög koncentration och eftersom strålningen stressar hjärnan kan barnen inte koncentrera sig. Eleverna blir allt sämre i skolorna , resultaten har minskat katastrofalt.

Trots den stigande ohälsan fortsätter man och sätta in trådlöst i skolorna och köper in Ipad till daghem så att små barn som ettåringar skall bli utsatta för hög strålning. Det finns uppenbarligen vuxna som fortfarande tror att det är ett litet batteri som är den enda “strålkällan”. De begriper inte att en mobil eller Ipad, Iphone har kontakt med en sändare och strålar starkt när man använder dem. Vi har haft mobiltelefoni sedan det analoga NMT-nätet byggdes ut på 1980-talet och i slutet på 1990-talet hade var enda människa en digital mobil. Trots detta finns det vuxna som inte känner till att trådlösa apparater strålar.

Albert Einstein sa : “Jag fruktar den dag då tekniken kommer att överträffa vår mänskliga interaktion. Världen kommer att ha en generation av idioter!”

1 thought on “Man ökar strålningen specifikt i barnens skolmiljö – Varför?

  1. Ping: Skolans syn på barn – Prylar är mer värt än liv och folkhälsa | Strålsäkerhet Radiofrekvent Strålning

Kommentarer inaktiverade.