Rysk DNA Forskning som övertolkas av andra? Men intressant

Rysk DNA Forskning
http://www.psychicchildren.co.uk/4-3-RussianDNAResearch.html


Ryska biofysiker och molekylärbiolog Pjotr Garjajev och hans kollegor har utfört banbrytande forskning mer esoteriska karaktär av DNA. De helt enkelt inte tror att 90% av vårt DNA är ”skräp-DNA” som kunde kastas som skräp från kommersiella städtjänster. Från den tyska boken Vernetzte Intelligenz av Grazyna Fosar och Franz Bludorf (sammanfattade och översattes av Baerbel):

Den senaste forskningen förklarar fenomen som klärvoajans, intuition, spontan och avlägsna handlingar healing, självläkande, bekräftelse tekniker ovanligt ljus auror runt människor (nämligen andliga mästare), sinne inflytande på vädermönster och mycket mer. De ryska forskare fann också att vårt DNA kan orsaka störande mönster i vakuum, vilket ger magnetiserade maskhål! Maskhål är de mikroskopiska motsvarigheter i de så kallade Einstein-Rosen broar i närheten av svarta hål (vänster av utbrända stjärnor). Dessa är tunnelförbindelser mellan helt olika områden i universum genom vilken information kan överföras utanför tid och rum. DNA lockar dessa bitar av information och vidarebefordrar dem till vårt medvetande.

Vad vi ser här är ”Hyper-meddelande”, där information förs bland dimensionellt. Det är som om DNA: t fungerar som en ”Stargate” mellan denna dimension och andra. I boken finns flera berättelser om hur denna information hämtas via DNA.

Den italienska kompositören Giuseppe Tartini till exempel drömde en natt att en djävul satt vid hans säng spelar fiol. Nästa morgon Tartini kunde anteckna pjäsen exakt ur minnet, kallade han det Djävulens Trill Sonata. För år, en 42-årig manlig sjuksköterska drömde om en situation där han var ansluten till ett slags kunskap CD-ROM. Kontrollerbara kunskap från alla tänkbara områden därefter överförs till honom att han kunde minnas på morgonen. Det var en sådan flod av information som det verkade en hel encyklopedi sändes på natten. Majoriteten av fakta var utanför hans personliga kunskapsbas och nådde tekniska detaljer om vilka han visste absolut ingenting.