Vad sysslar mitt elnätbolag med och vad sysslar Försvarsmakten med?

Mitt elnätbolag tog sönder min gamla elmätare och jag är tvungen att byta mätare nu och varför har jag nu stark militär strålning genom huset för att skada min hälsa?

Mitt nätbolag.
Har nu äntligen fått kontakt med teknisk kunnig person, en äldre man som varit med länge. Jag fick bland annat veta, att det bara är här hos mig de satt upp en sändare (500 m) från mig. Bara här alltså, trots att de hade ett fungerande avläsningssystem så sätter de alltså upp en sändare 500 meter från mig.
I samband med denna nya sändare ringer en person och säger att de skall byta alla mätare i området. så även min. De ljög. Det var bara min mätare som skulle bytas, kom det fram så småningom. Jag vägrade då att byta mätare.

Nu i höst ville de byta mätaren igen och jag gick med på det, efter bytet kunde jag inte vara inne i huset och jag hade även hög strålning över gården också, alltså den nya mekaniska mätare, som andra strålskadade kunde använda fungerade inte bra hos mig. Tycker det är konstigt och märkligt. Den gamla fungerade ju utmärkt för mig oavsett sändaren på Bidalitemasten. Men den nya har uppenbarligen kontakt med sändaren.
Det satte in samma mätare som de försökte sätta in förra gången. Jag fotograferade elmätaren och det är samma nummer, men han kom med mätaren i en oöppnad låda nu, trots att den varit öppnad.
Den gamla mätaren som fungerade tog de sönder, den går baklänges så jag måste byta mätare. Så är situationen. Hade jag kunnat koppla bort mig från elnätet hade jag gjort det.

Måste tillägga att han lät rätt rädd när jag äntligen fick tag på honom, han hade läst mitt mejl och visste vad som hänt. Tror inte mitt nätbolag har ”rent mjöl i påsen”. De senaste tiden har jag också utsatts för extremt hög strålning efter att den s k militärläkaren ringde. Det är militär radiosignal och den kom från alla håll och gled liksom runt i huset. Med tanke på vad jag sa till den där ”läkare” undrar jag om ett gäng idioter från Karlskrona, som har en Tekniskt högskola som har projekt ihop med militären, utsatt mig för elektroniskt vapen? Jag tror vad som helst idag, men om det finns sådana rötägg inom #Försvarsmakten som ger sig på sin egen civilbefolkningen med syfte att skada civila, så vet vi åt vilket håll det lutar. Alla kritiker kommer att bestrålas av en #Försvarsmakt som skyddar en diktatur, storindustrin.

Jag skriver om detta öppet på Facebook så alla skall veta vad jag råkar ut för. Problemen tycks nu vara kopplat till denna film jag gjorde, som sedan bekräftades, att samma sak sker i Tyskland. Även naturskyddsföreningen tar upp problemet om minskade insekter men som vanligt ”lever de kvar i dåtiden” och skyller på allt annat, för att skydda denna diktatur som industrimakten driver igenom.

Annonser