Jag blev snabbt mycket sjuk

Jag bor mellan Södertälje och Strängnäs, flykting från Örby Slott, ett området i Stockholm där vi bodde mittemot en skorsten fylld med sändare. Fem personer blev svårt el-sjuka, bl a en person som var aktiv inom Elöverkänsligas förbund. Det var hon som informerade mig om vad jag drabbats av. Jag jobbade som läkarsekreterare och kände till om elöverkänslighet,  men trodde inte att det även gällde strålning.

Jag blev snabbt mycket sjuk, vilken ”jäkla resa” jag sedan gjorde. Sambon är också drabbad, han jobbar som ingenjör, men klarar fortfarande av att jobba i Stockholm, men det är väl en tidsfråga. Tågresorna är hemska. Han fixar skydd hemma, avskärma strålningen från de tekniska apparaterna. Tack och lov kan jag därför använda datorn.

Unga taxi-chaufförer, (inom färdtjänsten) frågar mig hur jag klarar mig utan telefon när jag inte kan ha mobil. Får då förklara att den gamla sortens fasta telefon finns kvar. Verkar som om de har glömt att den fanns? Börjar förstå att It-demens drabbar fler och fler. Har läst att det kallas så i Japan där unga känner symtom på demens p g a av all teknik!  En ung taxichaufför började gråta efter att han informerat sig om mina symtom som el-strålningsöverkänslig. Han förstod nämligen då, att han också var drabbad eftersom han efter cirka 25 min i sin taxibil började känna av just de symtom jag berättade om, att jag hade. Han hade jobbat i 6 månader och tyckte mycket om jobbet. Han hade bott i Sverige endast några år och var så glad över att ha fått jobb i konkurrens med många andra sökande. Han förstod att han måste sluta: Det kändes hårt att behöva se en ung person inse hur svårt det blir att fungera i samhället med dessa symtom.

Må i alla fall många gå på demonstrationen i morgon. Jag kan ju inte p g a min svåra mikrovågssjuka.

Vi är många som håller med dig och är tacksamma för att du tar fram info som vi kan dela vidare och bevisa statistik. Ofta går det inte att dela direkt utan man får kopiera länken och sedan klistra in och på så sätt går det ofta bättre. Bilden börjar ofta fladdra på ett mycket konstigt sätt när jag trycker på ”dela” och det är omöjligt att dela på det sättet.

Ja, nog har vi ögonen på oss, Grrrrrrr😤😱😪😓👽 Ha trots allt en solig söndag . Kramar och kämpeglöd från M men var rädd om dig!!!