5G-tekniken kommer att fungera som pulsande laserstrålar med mycket hög energi

Jag har tittat närmre på detta med 5G.s teknik med riktade antenner. Strålningen kommer att bli väldigt hög i dessa riktantenner och kan bli extremt farlig eftersom de kommer att gå som hotspots genom etern och kroppen, beroende på vilka frekvenser de använder. Man samlar all energi i en punkt istället för att sprida den runt som i en lampa. Samtidigt kommer dessa smala lober att pulsa.

Bärvågen ges ett fyrkantigt utseende (brick-wall-spektrum) genom QAM-modulation, en modulationstyp avsedd enbart för digital information. QAM-bärvågen kan göras olika komplex och ju högre QAM-nivåer man väljer, desto fyrkantigare spektrum.

Egentligen är det en hel massa smala bärvågor som staplas bredvid varandra, ju fler, desto fyrkantigare blir slutresultat.

Detta betyder att de lägger bärvågorna koherent, vilket ger mycket hög energi som i en laser stråle. Man kan skära plåt med en laserpenna med en effekt av 0,5 watt, eftersom vågorna ligger koherent och därför blir energin hög. Samma typ av teknik skall man nu sprida i etern med 5G-systemet, men eftersom det är mikrovågor kallas den maserstrålning. En maser bygger på samma princip som en laser, men använder mikrovågor  istället för synligt ljus. Vilket betyder att maserljuset kan nyttjas som vapen. Man kommer att exponerar befolkningen för maserstrålar, från tusentals antenner i närområdet, som dessutom pulsar.  Det är dessutom vetenskapligt fastställt att det är pulsningen som påverkar hjärnan, vilket Strålsäkerhetsmyndigheten själv hänvisat till, i flera välgjorda studier.

När det gäller mikrovågor visste man väldigt mycket, väldigt tidigt. I en samlingsrapport från USSR 1972 (Hygienic Problems of the effekt of Microwave Electromagnetics fields on the Body), beskriver man hur mikrovågor påverkar människor bland annat beskriver man mikrovågssyndromet, idag benämner man det elöverkänslighet. Men den radar som användes på den tiden pulsade inte, det var först på 1990-talet man byggde om radarstationerna till pulsad digital sändningsteknik. Det är också känt att militära sändarsystem har en teknik, som gör att de kan ta sig igenom all material, även metall, vilket styrs av våglängderna, men även genom tekniken, att koncentrera loben till en smal stråle med hög energi.

Nu skall man alltså exponera hela befolkningen pulsade laser-strålar. Det enda man kan hoppas på, att fler personer känner strålningen, nu när de blir projekterade av högintensiv pulsad strålning, varje gång de använder mobilen eller annan trådlös teknik. Jag kan inte låta bli att jag får tanken i huvudet, att 5G är ett vapen som vänds mot folket.

Här har jag samlat en hel del äldre kunskaper. Här ligger den sovjetiska rapporten från 1972. Man visste som sagt, väldigt mycket, väldigt tidigt https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/forskning-och-kunskap/aldre-kanda-kunskaper/

Så fungerar 5G-tekniken https://www.idg.se/2.1085/1.541979/mimo-och-beamforming

Om spektral verkningsgrad.