I denna förvillelsens tid – En tillrättalagd verklighet

När 3G skulle byggas, sa en del politikerna ”lite svinn får vi räkna med” samma ord uttryckte en tjänsteman, på dåvarande SSI, privat till en person i ett telefonsamtal. Man visste alltså att folk skulle skadas av den pulsade mikrovågsstrålningen. Men inte bara människorna. Hela vår naturmiljö skulle påverkas negativt av denna konstgjorda strålning, som nu exponerar hela vår livsmiljö. På många ställen, i landet, är nu bi, humlor och getingar helt borta. Älgkalvar som ser friska ut dör på Öland. På Öland står flera radaranläggningar, men eftersom Öland är platt, blir också strålningen mer intensiv från alla håll. Många fågelarter har minskat dramatiskt de senaste åren, i takt med ökad strålning.

Hela vårt samhälle blev infiltrerat av mobilindustrin, på alla plan, när det var dags att bygga ut 3G. Inom myndigheterna, domstolarna miljöorganisationer mm.  En svensk lobbyist som lobbade för teknik- och belysningsindustrin bearbetade EU och lyckades förbjuda glödlampan, Susanne Hammarström, Head of EU Office. Diplomat PR Bryssel. Detta lobbyistföretag tog fram en strategi, hur man infiltrerar och påverkar viktiga miljöorganisationer som Greenpeace, Naturskyddsföreningen, ornitologerna, men även myndigheter och domstolar, Universitet, Elöverkänsligas Riksförbund, politiska partier, New Age mm och framför allt massmedia, som fick uppdraget att hålla tyst. Lite mer information om hur industrin styr politikerna m fl. Skrivet 2002 – ”Vi behöver en ny verklighetstolkning som gör att sakerna faller på plats – -”

Men vad är en infiltratör? Det är en person som smälter in i den organisation de skall lobba i. De påstår sig vara elöverkänsliga i Elöverkänsligas riksförbund, de blir andliga om de skall operera i New Age, de blir ”Greenpeacare” i Greenpeace, det blir naturnördar i Naturskyddsföreningen samt de antar den politiska färg i det parti, de skall lobba i, osv. Det är alltså personer som smälter in i gruppen, i organisationen, inga främmande fåglar som sticker ut eller syns. Efter vad tiden går får de allt större makt och bestämmer allt mer vad som får sägas och göras. De som bryter mot den osynliga lagen, blir mobbade med en härskarteknik som känns igen från de s k Vetenskap och Folkbildning. De som inte ”rätar in sig i ledet” blir förtalade och utmobbade för att få tyst på dem.

(Inom parentes: Med tanke på hur 5G kommer att se ut, där man skall sända radiolänkar med stark strålning på marknivå får man en känsla av, att detta är dödsstöten för vår demokrati. Industrin får total makt över folket. Det är bara att rikta strålar med hög energi för att förgöra kritiker. Är 5G det nya och sofistikerade mordvapnet? För varför skulle man medvetet vilja exponera folket med denna höga pulsade strålning i smala strålar, när folk bevisligen blir skadade av strålningen, vilket ohälsotalet visar i statistiken? Jag får inte ihop ekvationen. De uppgifter jag fick av PTS gör mig faktiskt ”mörkrädd” och undrar vad tänker industrimakten göra mot oss medborgare?)

Infiltrationen resulterade i att Naturskyddsföreningen blev ett säljföretag åt mobilindustrin. De gjorde appar till miljövänliga butiker, vilket gjorde att fler i denna intresseorganisation införskaffade mobiler. När insekter, fåglar dör så är det jordbrukets fel med många konstiga argument och diffusa förklaringar. Plötsligt är den, förhållandevis, lilla areal vägrenen viktig för insektsfloran och kan nu vara orsaken till dagens minskning av bi, humlor och getingar. Orsaken skulle vara knylhavre som alltmer tar över i dikesrenen. Att vägrenen tidigare varit exponerad för blyad avgaser och arsenikindränkta telefonstolpar, men ändå inte påverkat insekterna, tycks man vilja glömma bort/ dölja. Trots att insekticider har minskat och miljöpåverkan har minskat för denna kemiska exponering, så dör insekterna ändå och fåglarna.

Hur gjorde infiltratörerna i New Age. Jo, här sade infiltratörerna att man skulle upp i de högre frekvenserna och ju sämre de mådde, så var detta ett bevis på, att de var på väg upp i en högre andlighet. De har lyckats rätt bra med sin infiltration, andligt sökande människor tror att de mår dåligt för att de har högre andlighet, än de som inte mår så dåligt. Det är alltså en ynnest att bli sjuk när de nu går upp i de högre frekvenserna, fast de förstår inte att det är ett osynligt miljögift som gör dem sjuka, pulsade mikrovågor, som med hög energi, pulsar genom kroppen.  Varken massmedia eller  Strålsäkerhetsmyndigheten har  ju nämnt något om att strålningen är farlig, att den faktiskt finns i hela vår livsmiljö och nu orsakar cancer och neurologiska strålskador.

Hur har infiltratörerna gjort bland de strålskadade? Först påstod dom att de var elöverkänsliga, sedan tog de över förbundets styrelse och mobbade ut kunniga personerna som inte var lättpåverkade och gick att styra in i den tillrättalagda verkligheten, som de planerade. Bland annat att man kan skydda sig enkelt med diverse kopparkonstruktioner och inplastade metallbitar, orgonit, som påstås skyddar mot strålning från master s k fältorgoniter. Här finns mätbevis, att de inte skyddar mot strålning kolla HÄR . Kan man få folk att tro, att de enkelt kan skydda sig mot strålning, vore mycket vunnet. Då blir de inte så kritiska.  Och de som är kritiska till dessa prylar blir förtalade och påstås skapa splittring inom förbundet för att man inte håller tyst om all denna smörja man säljer för dyra pengar. Genom att  skapa tro och splittring, att dessa prylar verkligen fungerar kan mobilindustrin fortsätta att öka strålningen i vår livsmiljö. Samtidigt kan de hävda att de som påstår sig vara elöverkänsliga, enkelt kan botas med tro.  Alltså blir man strålskadad och sjuk av den artificiella strålningen, kan mobilindustrins lobbyister hävda att det bara är inbillning,  och mobilindustrin kan öka exponeringen ytterligare, utan att tänkande tjänstemän på myndigheterna lägger sig i.

Infiltratörerna i elöverkänsligas riksförbund påstår att de blivit friska av att använda dessa prylar. Och de som är kritiska till prylarna påstås splittra inom förbundet. I själva verket är de dessa personer/infiltratörer som har splittrat förbundet. De säljer även dessa prylar.

Så här ser de inplastade metallbitarna ut som kallas för orgoniter och påstås skydda mot flera miljarder hög pulsad mikrovågsstrålning. Plast med metallbitar av olika sorter. Ser komplicerade och fina ut, måste väl fungera då?

 

Orgonit

Så här ser kopparprylarna ut som sägs skydda mot artificiell strålning och även de gifter som sprids från flygplan för att manipulera väder geoengineering, vilket också pågår för fullt i klimatfrågans namn.

Tony Pantzer 3

Jag har uppfattningen att dessa personer som säljer dessa prylar är infiltratörer för  mobilindustrin, för att skapa falsk trygghet.  Man kan förstå om folk vill tro på att dessa prylar fungerar, eftersom man är fullständigt skyddslös och hjälplös mot den gigantiska exponering av miljöförstörande faktorer som pulsade mikrovågor och spridning av gifter från flygplan är.

Ordens förvrängda betydelse. Klimatförändring är ett mantra som teknikindustrin skapat för att driva igenom sin teknikomställning, för sina vinstintressen. Mobilindustrin har skapat ”intelligenta” hem smarta elmätare, smart teknik, biosmart, miljösmart för att sälja sina hälsovådliga produkter. Eller varför inte trådlöst fiber som Telia skapat?  Hur ser trådlöst fiber ut? Och så dessa religiösa förvrängningar, att högre frekvenser,  höjer upp dig till högre andlig nivå, det är därför du mår dåligt. Det känns som man hamnat medeltiden, i den ordförvrängda värld som storindustrin och bankerna skapat, för att få folk att återigen tro på mystiska krafter. Plötsligt blir en sten med visst utseende belagt med stor andlig mystisk kraft. Och efter vad utvecklingen försvinner in i mörkret, räcker det med plastprylar i fickan som skydd mot strålning.

Det är en sorglig, helt sjuk värld vi är på väg in i, i denna förvillelsens tid.

Solveig Silverin Miljöingenjör

 

1 thought on “I denna förvillelsens tid – En tillrättalagd verklighet

  1. Ping: lobbyisterna – alternativ-media.se

Kommentarer inaktiverade.