Intressant med en tillbakablick till 2003 – Sjukintyg och Försäkringskassans beslut.

I Försäkringskassans beslut, står det att arbetsförmågan är nedsatt p g av arbetsskada. Intressant, FK skriver här och erkänner att elöverkänslighet W90 och fibromyalgi är en arbetsskada.
Jag hade 8 års kamp med försäkringskassan och då skall man komma ihåg att jag jobbade i två år som sjuk, innan jag tvingades sjukskriva mig. Länsstyrelsen, som min arbetsgivare, ordnade så att jag kunde arbeta hemma, ha möten hemma i hopp om att jag skulle tillfriskna. Man även elsanerade ett rum men det var andra tjänstemän på andra avdelningar som var ett problem med påslagna mobiler intill mitt rum.
På grund av strålningen, kunde jag inte vara uppe på miljöavdelningen hos mina arbetskamrater. Vår avdelning låg högst upp. Troligen var det sändare på polishuset mitt emot, som exponerade vår avdelning med hög strålning. En ung kille, marinbiolog, som satt intill mitt rum, fick en aggressiv cancerform  och dog vid 40 års ålder. Vi satt mitt emot polishuset där polisens sändare satt. Sändaren stod ungefär 40 -50 meter från oss. Det är troligt, att en lob träffade min rumsgranne mest, men också mig. Men då jag blev elöverkänslig vistades jag kortare tid i den höga strålningen från polissändaren, till skillnad med rumsgranne.