Hjärnan är ingen dator – Stoppa ECT – Stoppa legitimerad tvångsmisshandel av våra barns hjärnor!

Har ni problem med datorn? Det går enkelt att lösa med 21 el-chockbehandlingar, ECT, då blir datorn som ny igen. Testa gärna. Jag rekommenderar dock att ni först gör en back up och har pengar till en ny dator.
.
När det gäller människans hjärna är det dock något Socialstyrelsen och psykiatrin rekommendera. Blås ut hjärnan med elchockbehandling! Den blir som ny, allt är glömt. Även det roliga och alla fina minnen och den vänskap man hade till personer och sin familj. Rubbet är borta, utan att någon backup gjordes eller möjlighet till att köpa en ny hjärna. Många skadas av ECT-behandling
.
Den neuropsykiatriska ohälsan har ökat dramatiskt under 2000-talet fram till 2017, vilket syns i Socialstyrelsens statistik (se statistiken nedan). Vården saknar resurser, då skattepengarna numera i första hand går till trådlös teknik och 5G inom sjukvården. Psykiatrin tar därför till en billig snabbfix el-chockbehandling av hjärnan och värst av allt, med legitimerat tvång, el-chockbehandlar psykiatrin våra barns hjärnor!
.
Psykiatrin påstår att man kan startar om hjärnan som en dator och därmed är de hjärnskador och förändringar i hjärnan som leder till mental ohälsa borta, enligt Socialstyrelsen och psykiatrin.
.
Nu är inte hjärnan en enkel dator, inte människan heller för den delen, vilket drivkrafterna inom digitaliseringen av vårt samhälle, vill få oss att tro. Kom ihåg att dessa digitala förespråkare saknar de naturvetenskapliga grunderna, för vad liv är, hur finslipad in i minsta detalj, den biologiska hjärnan är.
.
Den biologiska hjärnan är ingen enkel dator som man kan formatera om, men inte ens en vanlig dator skulle tåla en el-chockbehandling, men om du inte tror på det så OK testa då!
.
Hjälp till att Stoppa ECT-behandling!
.
Stoppa legitimerad tvångsmisshandel av våra barns hjärnor!
.
Stoppa ECT! Engagera er i detta växande vansinne som pågår inom psykiatrin!

 

Den neuropsykiatriska ohälsan 0-49 år hela riket. Klicka på diagrammen så att de blir större

WHO, World Health Organization:
”Det finns inga indikationer för användningen av ECT på minderåriga, och därmed bör detta förbjudas genom lagstiftning.”

UNICEF:
”Att ge elchocksbehandlingar till ett barn i stället för lämplig eller behövlig vård eller tillsyn på grund av begränsade budgetar och drastisk underbemanning är oacceptabelt.”

En svensk riksdagsledamot:
”Hej, onekligen ett allvarligt problem. Sverige borde inte agera i strid med WHO. Jag har ofta hänvisat till WHO i mina motioner. Jag lämnar riksdagen efter detta val så jag kan tyvärr inte motionera i frågan. Men jag kan försöka övertyga andra att motionera.”

Förälder:
”UNICEF tycker jag har en bra ståndpunkt ifrågan. Ställde samma fråga till verksamhetschefen på sjukhuset om det var ett sätt att snabbt beta av deras patienter för jag anser inte att det är en långiktig lösning på ett problem att slå ihjäl det med elström för att det senare om några månader ploppa upp igen..

Ankis son blev förstörd av ECT-behandlingar:
https://youtu.be/1s_8slIBAoE

Socialstyrelsen ang ECT till barn:
https://roi.socialstyrelsen.se/kvalitetsindikatorer/behandling-med-ect-vid-svar-egentlig-depression-barn-och-ungdomar/0cc5ee22-88dc-4eef-9e93-3c315f51eb5a

FB sida: https://www.facebook.com/nej.elchocker.barn/

Protestlista tillsammans med Newsvoice som tusentals personer har skrivit på: https://goo.gl/uqByQm

Leg sjuksköterska om Elchocker (ECT) till Barn! https://goo.gl/LZfk2F
http://www.elchocker.se/barn-elchocker-ECT.mp4

Riksdagsledamot Margerata Larsson angående att det är kriminellt att ge ECT till barn: http://urlsmall.com/p56

http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/ett-okat-skydd-for-barn-mot-elchockbehandlingar_H5021507

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/interpellation/patientsakerheten-kring-ect-behandlingar_H51060

http://www.heraldsun.com.au/news/victoria/child-shock-therapy/news-story/9581025f128a949ff22dfff1d2995ee8

http://www.aftonbladet.se/debatt/a/qlJkL/elchocker-fel-vag-for-unga-som-mar-daligt

http://www.expressen.se/debatt/el-och-piller-botar-inte-alla-psykiska-problem/

http://www.nsd.se/nyheter/lulea/socialstyrelsens-forslag-elbehandla-deprimerade-barn-nm4651503.aspx

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx%3Fprogramid%3D99%26artikel

https://nyheter24.se/debatt/891888-psykiatrin-ect-dotter

https://newsvoice.se/2014/12/20/hur-kan-psykiatrin-ge-elchocksbehandlingar-ect-till-barn/

https://newsvoice.se/2015/02/11/svenska-psykiatriker-hyrde-sma-barn-for-grymma-ect-experiment/

https://newsvoice.se/2015/02/17/psykiatriker-hur-kan-man-utsatta-barn-for-elchocker/

https://nyheter24.se/debatt/903788-socialstyrelsen-maste-forbjuda-plagsamma-elchockbehandlingar-pa-barn

http://hemmaforaldrar.blogspot.se/2017/10/quick-fix-mot-psykisk-ohalsa-hos-barn.html

http://www.peterularsson.se/psykiatrin-elchocker-ect-barn/

https://www.kmr.nu/single-post/2017/09/29/Sm%C3%A5-barn-0-5-%C3%A5r-elchockas

https://www.kmr.nu/single-post/2017/10/05/WHO-rekommenderar-F%C3%B6rbjud-elchocker-p%C3%A5-barn

Texten nedan ligger på Facebook. De som inte kan gå in på Facebook kan läsa texten nedan som jag kopierat in:


Nu får det vara nog!!! Hemskt bedräglig psykiatrisk propaganda för elchocker (ECT) på Sveriges Radio!
Obs! Längre ner står vad du kan göra! Se rubriken nedan:
“***** Det betyder enormt mycket om du gör detta!******”
.

Detta kan vi absolut inte tillåta – låt oss slå tillbaka nu!

Fjantigt, nonchalant och maktfullkomligt fortsätter psykiatrin, här Axel Nordenskjöld, att förmedla lögner om ECT-behandlingarna: Att det är en mild stimulerande behandling som startar om hjärnan och som inte har några bestående skadeverkningar.
.
Fruktansvärt!
Det påminner om åderlåtning, som läkarvetenskapen hölls fast vid och försvarade med näbbar och klor, trots att den tog död på många, många människor.
.
Sanningen om ECT är något helt annat!
.
”Min öppenvårds-psykiatriker som inte haft med slutenvården att göra tror att min epilepsi (som jag fick i höstas o medicinerar mot 2 ggr per dag) har orsakats av all ECT. Min neurolog är av samma åsikt.”

”2008fick min svärmor elchock mot depressionen och ångest som ledde till att hon blev väldigt uppåt under en period och med tiden fick hon kraftiga minnes luckor och depressionen kom tillbaka och då fick hon ny etc behandling som ledde till självmord idag”


Din hjälp behövs för att slå tillbaka – gör detta nu!

Vi har tidigare genomfört många bra aktioner, där vi informerat media om sanningen och baksidan på ECT. Media är alltid skyldiga att visa både sidor av saken och det innebär att de har en skyldighet att också visa att ECT-behandlingar har skadat många personer.
.

********Det betyder enormt mycket om du gör detta! ******

A) Se dessa länkar på Sveriges Radio:

1. Så funkar elbehandling https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/sa-funkar-elchocksbehandling Journalist: andreas.ericson@svt.se


2. Trots riktlinjerna – få patienter erbjuds elbehandling mot depression i regionen https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/trots-riktlinjerna-region-orebro-i-botten-nar-det-galler-elbehandling Journalist: asa.svenneback@svt.se


3. Film: Så funkar elchocksbehandling https://www.svtplay.se/klipp/20844712/sa-funkar-elchocksbehandling?info=visa E-post: kontakt@svt.se svtplay@svt.se Tittarservice – Här kan du lämna synpunkter och få information om SVT:s program, kanaler och tjänster. 08-784 20 00 (Personlig service 14:00-22:00 förutom stora helgdagar.)


B) Ring eller skicka email till dem och berätta om din syn på elchocksbehandlingar (ECT). Har du fått skador eller sett någon som har fått det så ta gärna upp det. Men du kan också säga vad du tycker om elchocker. Det behöver inte vara långt. Ju fler som ringer och skriver desto bättre!
C) Skicka ditt mail till dessa mailadresser – kopiera hela raden här: andreas.ericson@svt.se; asa.svenneback@svt.se; kontakt@svt.se; svtplay@svt.se
D) Hänvisa till dessa artiklar och filmer:
Film: Så funkar elbehandling Trots riktlinjerna – få patienter erbjuds elbehandling mot depression i regionen
Film: Så funkar elchocksbehandling

Obs! Har du skrivit tidigare använd gärna samma email igen och gör vissa ändringar.


Sanningen om ECT-behandlingarna

Se dessa länkar:
Seger i mål mot tillverkare av ECT-apparater banar vägen för mer Av Med Dr Peter Breggin, 23 oktober 2018 ”Ett stort och efterlängtat rättsfall rörande elchocksbehandling, blev just avgjort under rättegångsdagens eftermiddag, vilket var till belåtenhet för de skadade ECT-patienterna och DK Law Group, LLP genom rättegångsadvokat David M. Karen i Kalifornien. Medan ersättningsbeloppet förblir konfidentiellt, är jag som expert i fallet glad att kunna rapportera att detta mål är avgjort och är en betydande seger. Den säkrade bevisningen har banat väg för flera mål mot ECT-tillverkare, som är på väg! Läs mer här: https://www.madinamerica.com/2018/10/huge-breakthrough-ect-lawsuit/
Professorerna John Read och Richard Bentall ”Om vi tog en rationell, bevisbaserad inställning till kontroversen om ECT skulle den överges, liksom andra behandlingar har övergetts som en gång tycktes vara effektiva, t.ex. roterande stolar, överraskningsbad och lobotomier.
Fd Överläkare inom svensk psykiatri ”När jag jobbade inom psykiatrin så träffade jag många patienter med minnesbesvär efter ECT, så jag vet att problemet är mycket mer omfattande än vad som erkänns av psykiatrin. I mitt tycke så borde det debatteras mycket mer än vad som sker, det här är ju en grupp som av naturliga skäl har svårt att hävda sig. Det är sorgligt att denna i mitt tycke ganska primitiva behandling fortsätter att användas så okritiskt.”

Narkosläkare Michael Chavin ”Psykiatrikerna kan inte få sig själva att erkänna att ECT orsakar skada, annat än om patienten skulle bli elchockad till döds på bordet och det samtidigt videoinspelades och observerades av en av Förenta Nationernas observationstrupper. Jag började studera forskningen om ECT och fann att den utförts av psykiatriker som har ECT som levebröd.”


Många människor har skadats allvarligt av ECT

Några av hundratals vittnesmål på allvarliga skador från ECT-behandlingar:
”Jag vill anmäla att jag har blivit utsatt för allvarlig vårdskada av ECT-behandling, med bestående skador på närminnet, långtidsminnet och personlighetsförändring.”
”Jag har inte tidigare satt mina upplevelser i samband med ECT:n Jag har trott att allt beror på mej och att jag kanske råkat ut för någon förtidig demens sjukdom… eller att jag helt enkelt är ett hopplöst fall som det inte gick att bota. Jag sökte på nätet efter
”Beroende av ECT” då jag hittade info om alla skadade. Jag sökte på nätet för att jag tänkte att jag kanske är beroende av ECT, för jag kände en längtan efter mer ECT för jag mådde riktigt bra ca 3 månader efter ect så jag ville ha 3 månader av bra mående igen. Jag fick en riktig Aha! upplevelse när jag läste vittnesmålen från andra skadade… det gick upp ett ljus för mej och jag tyckte att det faktiskt va skönt att se att ”JAG ÄR INTE SENIL ELLER KOMPLETT GALEN – JAG ÄR ECT BEHANDLAD!!”