Nu ökar de strålningen igen

Jag står inte ut, det är en sådan smärta i huvudet  värker svider och jag har svårt att se och mår illa. Låter som migrän, men jag har aldrig haft migrän.  Andra symtom tyder på att det är strålning igen. Jag kan inte bo kvar här längre. Blodtrycket och pulsen började stiga, 183/100 puls 102  och det beror inte på smärtan. Jag har tagit blodtrycket vid andra tillfällen då jag mått dåligt av strålning, blodtrycket och puls var inte särskilt påverkat då. Strålningen började öka vid 9:20 igår och det började med att jag fick synproblem. Synen försvann på vänster sida, när jag tittade rakt fram. Sedan fick jag en sprängande huvudvärk och blev illamående.

Jag kan inte mäta denna strålning. Jag har haft problem med denna strålning på mitt hus sedan hösten 2011. Det har periodvis varit riktigt vidrigt, men nu är det värre än någonsin. Jag är en rätt tuff person, men detta är för mycket. Strålningen har blivit annorlunda och jag tror att det är 5G och att det är militär och/eller Krismyndigheten de har ju fått tillgång till 5G, men frågan är varför går det igenom mitt hus av alla hus just här. Mitt hus ligger också väldigt lågt i terrängen. Det är oförklarligt.

Det brann förfärligt idag nära mig, så jag gick dit för att se vad som brann. Jag tänkte att om jag rör på mig går kanske blodtrycket ner. Trots att brandbilar och poliser fanns på plats, minskade huvudvärken och illamåendet. Sedan när jag gick tillbaka till mitt hus kände jag att strålningen ökade när jag närmade mig mitt hus. Jag packade bilen och planerade att åka iväg, men det hela slutade med att jag inte orkade köra iväg. Jag gick och lade mig och tänkte, dör jag, så dör jag hemma i min säng i alla fall.

Jag har varit inne på polisens webbsida senare idag, man kan anmäla brott mot handikappade, hatbrott, förföljelse/stalkning, olaga hot, misshandel.

Jag klarade inte av att ringa idag, jag skulle bara gråta då man känner sig så djävla hjälplös och utsatt. Min tro på samhällsskydd och ett rättssystem som skyddar enskilda individer mot brott, är för min del överspelat, men jag måste göra något jag kan inte vara i mitt hem och jag vet inte vart jag skall ta vägen.

Detta hände 30 mars. Jag har aldrig varit så sjuk av strålning som under dessa 18 dagar, dygnet runt