Blodet

Magda Havas har i sin forskning upptäckte, syrebrist i kroppen då de röda blodkropparna klumpar ihop sig.

Syrebrist i musklerna leder till mjölksyrabildning, och mjölksyra i musklerna ger smärta och värk, vilket idrottare får känning av vid kraftig fysisk ansträngning. Det skulle också kunna ge svar på, varför allt fler lider av  värk i kroppen även hos små barn 0-4 år är trendökningen dramatiskt. Denna ohälsa ökar i takt med ökad artificiella strålningen  i vår miljö. Vad händer medicinskt vid långvarig och ständig syrebrist hos till exempel små barn? Ökad inflammation i muskler är troligt, sämre cellandning som leder till skador, är också troligt, vilket man sett i annan forskning att bland annat elöverkänsliga har inflammationer i kroppen HÄR.

Elektromagnetisk strålning gör att de röda blodkropparna klumpar ihop sig vilket kan leda till huvudvärk, yrsel och koncentrationssvårigheter.

http://www.youtube.com/watch?v=L7E36zGHxRw&list=UUxs1UgZ6DivWUfG1dX3TELw&index=21

Den extrema tröttheten som elöverkänsliga drabbades av och dem med diagnosen trötthetssymtom, utmattningssyndrom, samt de som har svårt att koncentrera sig, kan bero på syrebrist i hjärnan på grund av strålningen.

Magda havas har sett i sina studier, att blodet klumpar ihop sig när det utsätts för ”normal” vardagsstrålning av mikrovågor, men påverkar även annan biologisk vävnad. Påverkan är så stor att vidare utredning är motiverad. Se filmen

https://www.youtube.com/watch?v=L7E36zGHxRw